18 And life

Lov, Lov, Lov !!   Ja så är det faktist och i morgon kväll drar jag till Finland. Det faktum att det är 3 dagar kvar till julafton och jag är klar med bara en julklapp stressar inte ens  =)

Skolavslutningen var intressant, vår rektor glädjedöderskan Nr 1 gjorde ett prima jobb å ta död på julglädjen i aulan men thank god så slapp vi höra hennes satans jul-rim i år.
Sen hade vi två Michel Jackson medlyn med dans var av de ena var allmänt komiskt (bambi på is)  och det andra urtjatat.
 Fick även höra en mycket intressant version av gnarls barkleys Crazy, vet inte tjejen har säkert talang men det lät inte bra iallafall. våra sköna lärare klädde ut sej till tomtar och sjöng Born to be wild. Och större delen av skolan stod å söp innan kl 10. Julmysigt !

En spångamacka senare kan jag ärligt säga, jag är mätt, nöjd och glad... och trött ska ta en tupplur.

Nu är det bara 6 MÅNADER KVAR !!


Bara sådär

Det började snöa, somnade nån timme på eftermiddagen och när jag vaknade så snöade det. *SMILE

Kollade på Grays anatomy alldeles nyss och jag kom på något, jag har en kompis som igentligen beter sig väldigt konstigt. Tror aldrig jag hört henne säga nått snällt om mej eller till mej, och ibland verkar det lite som man ska göra allt för henne men själv skulle hon inte lyfta ett finger för mej. 

Jag gillar inte denna insikt för nu vet jag inte vad jag ska göra med den.

Inser föresten just nu hur otroligt tråkiga dom flesta gammla jackass avsnitten är, inte alla nåra är bra men det som går just nu är ju allmänt VA?

I morgon e det sista lektionen före jul, den börjar inte fören runt ett så sovmorgon står på schemat.

Snöbollskrig någon?

The time of my life

Jag har ju min ur fina Mimmi pigg klocka som jag fick av pappa när jag var fem, den enda klockan jag någonsin accepterat. Den e faktiskt väldigt söt lite old school sådär.

I allafall jag bestämde mej för att ha på mej den idag , tro det eller inte jag kom i tid till skolan i morse. Det som är gejjen med detta otroligt ointressanta inlägg är att jag nyss upptäckte att den gick 2 timmar efter klockan var alltså 10 något enligt den fast den igentligen är mycket mer.

Stabilt !

Skid Row - I remember you

Låten har glidit runt i mitt huve hela dagen!  Fin e den :)

Woke up to the sound of pouring rain
The wind would whisper and Id think of you
And all the tears you cried, that called my name
And when you needed me I came through

I paint a picture of the days gone by
When love went blind and you would make me see
Id stare a lifetime into your eyes
So that I knew you were there for me
Time after time you were there for me

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
Id wanna hear you say - I remember you

We spend the summer with the top rolled down
Wished ever after would be like this
You said I love you babe, without a sound
I said Id give my life for just one kiss
Id live for your smile and die for your kiss

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
Id wanna hear you say - I remember you

Weve had our share of hard times
But thats the price we paid
And through it all we kept the promise that we made
I swear youll never be lonely

Woke up to the sound of pouring rain
Washed away a dream of you
But nothing else could ever take you away
cause youll always be my dream come true
Oh my darling, I love you

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
Id wanna hear you say - I remember you

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
Id wanna hear you say - I remember you

Just a girl

Helgen var intressant, Sofie e hemma igen vilket innebar party och sån som jag är så bangar jag ju inte.

Låt oss säga så här jag vakna upp igår runt 11och det första jag tänkte var "E jag hemma, hur kom jag hem ?" detta i sin tur leder ju till att jag inser att min mobil är borta,  det var den tydligen inte den hade bara gömmt sig men iallafall.
Såg sedan Nothing hill söt film brukade vara en favorit.  "I'm just a girl, standing infront of a boy asking him to love me.."


Dagen till ära har jag vart hemma och städat, mitt nya badrums skåp verkar vilja välta på mej hela tiden så får tvinga pappa att ta med sig skruvdragare och borrmaskin och fixa biffen.

Ska hem till Backlura idag Mammish kräver att jag kommer dit och är social så då får jag väll offra mig ska tydligen bäramed mej 5kilo hantlar till lillebrur också (tss som att han använder dom...)

Ser förövrigt ifrån mitt fönster att det är antingen är ett tuntlager snö på taket till huset mittemot eller ett tjocktlager frost kanske det är.  Måste ut och undersöka saken närmare, lite promenad vore fresh.
 
Var e vintern?


Dagdröm

Sitter här och små sover och ser på AFV.  Känner att det börjar bli dags och göra nått, kanske skulle vara ett bra första steg att göra mat. Var på IKEA rean idag och julklapps shoppingen börjar ta sig nu, saknas bara till närmaste familjen men det blir en piece of cake.

Undrar vad som hittas på i kväll då? 

Bara för den är så söt.

49710-4


[Strasdvuj]

Ryska, it-varningen bränner i nacken. Känns väldigt ostabilt inför provet i morgon, hoppas det inte går helt åt helvete.

Torsadag igen och nu är det 10 dagar till jul nästa vecka på torsdag så börjar lovet, så nära men endå så otroligt långt bort. Men Sofie kommer ju hem i morgon så det kanske blir lite festande i helgen(?) och det skulle jag ju inte banga på, partynerven rycker.  

Å föresten jag har kommit på att jag någon gång ska göra en sån där glas pyramid å hälla öl i, ni vet sån från carlsbergs-reklamen. Vore ju så coolt !  

ne nu är det tillbaka till ryskan.

Lucia

Underbara dag, okej så Lucia tåget var tråkigare än någonsin men man kan ju var glad för det var en så kort stund. 

Min dag är räddad, jag kan plugga ryska vilket jag behöver istället för att göra projektarbetet och hur kommer detta sig? Jo jag och Rami gick till läraren och klaga lite att vi inte kommer vara klara i morgon och då säger hon att vi kan ju lämna in vecka 2 i stället. Förutom den totala förvåningen som slog till så var detta otrolig lycka vad mer kan man säga?

Inte illa, inte illa alls ...

*SMILE

 

wonderful

Måndag,  jag känner mig rätt duktig på nått sätt. Har gjort jämförelsen på kulturhistorian, har gjort landet ska finslipa det sista i morgon och jag lämnade in mitt försenade naturarbete dessutom städade jag och diskade. Jag är duktig !

Om jag nu bara kunde få tid i tvättstugan så skulle det vara prima.

För att vara måndag så känner jag att dagen har varit alldeles prima faktist.

Undrar om Pappish har lust att komma och hämta tv bänken som jag inte är säker på vad den gör här ens då skulle det vara riktigt bra och mindre att tänka på.

Å det här har varit en bra dag !


Söndag del 2

Nej jag är ännu inte klar med landet grejjen, men det middags paus om maten kunde bli färdig så..

Det har med Ryssland blir bara svårare och svårare och om en kvart börjar Miami ink på tv å det har jag inte någon lust att missa, måste se det.
Lutar åt att detta blir en all nighter för att bli färdig med landet ifs kan jag göra lite i morron men jag vill va typ klar idag. Jobbigt.

Nej jag ska göra det och hoppas på mumindisco i framtiden hihi .

sommrig

Skulle ju inte banga på lite lata dagar ..

Söndag

De senaste 3 timmarna har jag gjort läxor, jag tror inte någon inser vilken grej det är att jag lyckats sitta still i 3 timmar och göra läxor hemma! Det är nog första gången.
Tyvärr är jag långt ifrån klar, vad tänkte jag när jag tog på mig att skriva om ryssland och dessutom rysslands ekonomi ?!
Ett jävla kaos är vad det är och desutom har varit ca 100 år det är mutor hit och mutor dit och fattig dom å skumma politiker. Förvirringen är total men jag måste bli klar med det idag för från och med imorgon ska jag skriva mitt projektarbete som ska vara inlämnat på torsdag.
 
Men nu är det inte långt kvar tills lovet och nyår.
Allt som behövs nu är lite snö så det kunde kännas lite mysigt plus att snö gör allt fint, allt ser så rent och nytt ut. Eller iallafall tills det blir stads-slask men man kan ju njuta av den korta stunden iallafall, om det nu kunde se till och snöa alltså.

Snö till folket (till mej ) !


Mörkt ute

Jag vet inte hur det är med er, men torsdagar är alltid så trötta dagar.  Trotts det så var det lång dag i skolan och shopping på ikea.
Nu när jag kom hem har saker och ting ljusnat för mej och ju mer jag ser på det desto surare blir jag, jag har lust och skrika och sen bara låta allt eka bort, allt för nått jag visste inte fanns och har vetat lääänge. Men som med endel annat så blir saker tydligare särskillt när det är mörkt ute.

Att turen aldrig varit på min sida är ju knappast någon nyhet och med tanke på hur bisarr dagen varit så hör det här bara till.
Kronan på verket är ju att jag precis ramlade ur sängen och knät small i trappan rätt hårt

Mr. Hellström säjjer det nog bättre än vad jag kan:

  "Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill ju ha dig nu
Dom har ju väntat på det här "

Kanske inte världens mest sammanhängande text men jag e trött och för tillfället så räcker det med att jag förstår..


Solsken

Solenskiner ute ! eller det tror jag i allafall, eller takfönstrerna i Bibloteket säjjer mej det. Över trött heten börjar slå till och hela dagen (hittils) har varit så sjukt bisarr på nått harmoniskt sätt.

Känns som det är way för avancerat att dra hela historian men naturkunskapen präglades av hash tomtar och kameler och skämt om metalldetektorer...

Sen om en stund bär det iväg mot ikea jag ska handla julklappar och Sanna ska handla duntäcke.  Imorgon är det ledigt förutom ryska kl 8 men kanske det är värt att skippal... lr?


Projektarbete

Projektarbete. Bara ordet får en ju att bli kallsvettig.
Det är total stress nu ska vara klar med den skriftliga delen nästa torsdag, är det ett skämt eller?
Nu sitter jag här och är helt fast som jag har murat in mej själv i en vägg eller nått. Ska träffa min näringslivs-mentor om 10 minuter och förklara att jag just nu inte har så mycket att komma med och att jag ska jobba på det så jag blir klar till nästa torsdag.
Måste koncentrera mej nu.. projektarbete, projektarbete, projektarbete.. 


Hobby-psykolog

Allt ordnar sig, det fungerar så.   "All we need is just a little patiense" .
Igentligen kanske det bara är jag som faktist tror på det men vafan, mår jag bra av det så varför inte och kan man få andra att må bra av det så är det ju inget fel i det.  Jag tror i allafall det är så.

Nu så..

Jag har äntligen bestämt mig jag ska börja blogga, det är dags nu.  
Med tanke på att jag startade bloggen i typ Februari och inte skrivit alls så känns det som nu är en bra dag att börja...

Så lite allmänt vetande för eventuella läsare

Jag är hemskt dålig på att stava (lev med det)
Jätte dålig på att veta vart radbrytningar å punkter å komman å ibland också frågetecken ska vara.
Jag är galet bra på att sär skriva ( är det 1 eller 2 ord) ja ja d e väll kanske ett lysande exempel ..
Ville bara klara upp detta så ni är medvetna i alla fall lite .

Men blogga tänker jag, eller i allafall ibland.. jag har ju en blogg på Playahead men känner inte att den är nå kul längre .

Kort sagt jag ger mej in i blogg träsket relativt sent och är ganska dålig på sånt som kan va bra och veta om man bloggar men det ska nog funka endå .

// Mini