Jävla pingviner

image118

Is pingvinerna vill inte bada i min vattenflaska, dom e för feta.

Note to self : köp normala iskuber.

citat



Nalle Puh - Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar inte ut för dem, förrän man råkar in i dem.


krossad

Lite så det känns, som jag blivit överkörd av en ångvält ungefär, fast med tanke på hur jag känner just nu skulle jag nog heldre blivit överkörd av en ångvält.

Jag vill aldrig mer känna som jag gör just nu, precis överallt gör det ont och det är liksom ångest men inte ångest.

Har drömmt hela natten, minns alla drömmarna tydligt så har väll knappast sovit allt för djupt. Helt sjukt, enda jag kan tänka är att för ett år sen var jag typ lyckligast i världen nu är jag helt krossad. Inte okej.

Ska jobba så kollegorna får kramas med mig och säga att allt blir bra.

Smile, peace love and understanding

image116

Förvirring

Tydligen har vi möte på jobbet just nu, det hade totaaaalt passerat mig. Fattar inte varför sånna saker inte fastnar på nått sätt i mitt huvud. Men kan inte minnas att jag anmält mig tilll att gå på nått sånt möte heller.... Hmm mycket besynnerligt...

Aja får väll åka dit senare i eftermiddag och förklaqra mig för chefen känner jag.... Nu väntan på Jameson ska bli klar så vi kan hänga i nån park.

Ne nu göra mat....

Smile

underligt

Jag har funderat lite på grejer senaste veckorna, mest på att jag har en kompis som förändrat sitt betéende ganska drastiskt dom senaste veckorna. Jag kan inte sluta undra vad det kan bero på.

Jag skulle gärna vilja veta, jag hoppas det inte är något speciellt men lite undrande är jag....
Det finns fler faktorer i det hela som gör mig ganska orolig. Jag hoppas alltid på det bästa men jag kan inte låta bli att vara orolig.

Jaja ikväll är det jobba, nu tror jag jag ska jogga faktiskt... Kände att jag kan vara duktig idag...

Fast det är nog ungefär vad jag orkar med innan jobet, tvätta osv känns som överkurs....


Jag är dock väldigt orolig som sagt har en skum känsla som inte släpper alls...

image115


citat



Marguerite Yourcenar -Alkohol får mig att nyktra till. Efter några klunkar konjak slutar jag tänka på dig.

I want you.

Jag e på så bra humör idag :)

Jag vill bara lyssna på Bob Dylan och dansa runt ute i solen
sånt bra humör liksom. Ska käka lite nu sen till staden med habibi och sen göra pancakes til Em.


Tänkte förövrigt på Habibi när jag läste de här citatet

"En vän är en person som kommer när andra försvinner". -Walter Winchell

Och de här e lätt dagens låt. :)



En av hans bästa, Jag gillar ju bobban ;)

Smile

So random gårdag

Hela dagen i går var ju något udda.

Jag vakanar kl 6 på morgonen av att någon rycker i ytterdörren, och försöker låsa upp den. Lyckas inte som tur var. De händer alldeles för ofta, folk som ska flytta in och har nollkoll på vilken lägenhet dom köpt.

Sen på dagen ska jag fixa ett leg åt min lillebror, ne de fick vi inte heller trotts att det klart och tydligt står på deras hemsida att det inte ska vara något problem. Bitches..

Får ett sms att vi ska få se Nya indiana Jones filmen på Jobbet, Kunde klassa mig som en av de första i sverige som sett den kl 00 i natt :) 
Eller aa filmen var ju slut kl 02 så beror på hur man ser det, kul var det i allafall. På vägen hem så går jag en omväg för jag har en kollega som inte viste var i från hans nattbuss gick så jag visade, Så istället för att ta 94 från mariatorget åker jag till sergelstorg och får vänta på buss där.

Helt randomly kommer en tjej upp till mig, "HEJ Gumman! "  Jag stirrar förrvirrat på henne,
-Hon " du känner inte igen mig va?"
- Jag "Nee tyvärr".
de visar sig att hon e en gamal bekants ex flickvän som jag träffat en gång för 1000 år sen. Inte helt lätt att komma ihåg vet fortfarande inte vad hon heter haha..

Kommer iallafall tillsist fram till odenplan, vart ifrån min buss hem går. Barea att jag har hamnat i den där jobbiga 1timmes luckan så jag måste vänta 40 min på bussen, Så för att fördriva tiden går jag till sleven och ska köpa nått, ser nybakta crossanter, Och Bingo!

Nu kommer Random grejer igen,klockan är efter 03 på natten vid de här laget förövrigt.
Jag beställer en crossant i kassan killen ler lite och säger 10 kr (inga konstigheter). Jag tar upp min plånbok, under dom 20 sec de tog för mig att ta upp min plånbok har han lagt ner 4 crossanter och hunnit skriva sitt tel nr på påsen hahaha.. Hur underbart classy är inte det på en skala..

Sen stod jag på busshållplatsen medans det blev så där fint sommar ljust ute och lyssnade på Ray Charles och Håkan Hellström Tills bussen kom...

De var harmoni, och det här var ett långt inlägg och nu har jag brottom till jobbet

Smile, love peace & understandig på er !

image114


Utsikt från busshållplatsen Jag älskar de där blå sommar ljuset som kommer på morgonnatten

Tills himmlen faller

Ja det har ju inte varit en helt pjåkig dag, gjorde chokladpancakes till lunch, smoothie till det.

Solen sken ju lite så jag joggade 4 km (runt en sjö som är ett fågel reservat och jag e ju as rädd för fåglar så de gick snabbt som satan) och körde sån där styrke träning som egentligen enligt mig inte är det utan bara ett sätt att varva ner efter jag joggat typ situps och utfall. Så endorfinerna flödade en stund. Lagade lax till middag och kände mig så nyttig på nått sätt.

Funderar på att göra en nagel förstärkning nu när lönen kommer, beror på hur myket ja får i lön men har hittat ett ställe som gör det billigt och dom e as duktiga. Problemet ar att jag får inte ha längre naglar än vad jag har nu, för det ser inte bra ut på min arbetsplats tydligen. men de ordnas nog. Ska gå å kolla om dom har tid i morgon, ska inte jobba (schema lagt) förrän på torsdag så har ju lite fritid.

Nu är det ladder49 på 9an, jag har ju bara skogs tv men den är bra den filmen. Kommer ihåg när jag och Jameson såg den på bio haha satt några brudar bakom oss som grät så det lät i hela salongen trotts att det var bio volym haha.

Aja huvudsaken är se den, man slutar ta saker förgivet efter att sett den tillräckligt många gånger.

Den på minner mig lite om Ps. I love you

Smile

image113

Jag står för varenda steg

Tyvärr så är det bara, jag gråter som en 2 åring utan sin snuttefilt när jag hör den här. Allt e inte bra helt enkelt.
Borde verkligen ladda om playlisten på datorn.




Den är den enda som kommer åt mig, du var den enda som kom åt mig.

Dreamin' is the best part of waking up

Pratade med Habibi Igår i telefonen, Inte så ovanligt direkt... men

Vi pratade om att åka till LA kanske, och det är ju lite ovanligare. Beror på massa saker förståss, om hon kommer in på den utbildning hon vill gå och om man har penagr osv.. Men vad härligt det skulle vara, dra i väg i höst och vara där 3 månader.

Skulle inte vara fel. komma bort från shlm och regn och höst. Båda skulle fylla 20 där nere också trorligen.

Än så länge är det dröm men fan va nice det skulle vara. LA är liksom mitt dröm ställe av något skäl. Nya människor bort från allt gammalt tråkigt regningt. Bort från jobbet, även fast jag faktiskt gillar mitt jobb.

Jaja  Nu ska jag fixa lite saker.

Smile

image112

citat

Aldous Huxley - Fakta upphör inte att existera bara för att man inte bryr sig om dem.


Spank u

Hmm det är visning i lägenheten ovanför min. Intressant tänker ni.

Ja det var ungefer vad jag också tyckte fram till jag ser massa folk på gården stirra mot fönstrena med en mäklare som pekar vilt. Från gården kan man se mig om jag går vid fönstrena, vilket jag gjorde för jag skulle laga mat. så jag syntes. Fortfarande intressant tänker ni...

Ja med tanke på att jag inte hade kläder på mig så var det ju intressant. Jag går runt i min nästan nakenhet och inser att det står en liten  grupp med folk och stirrar. Nice!

Hoppas jag var ett säljande argument för lägenheten ;)

Smile, peace love and understanding


Royal fuck up.

Shisses, va trött jag varit senaste dagarna. helt sliten.

Jobbade dessutom till efter 00 i går så de hjälpte ju inte tröttheten. Läget hjälpte det ifs lite men inte tröttheten.
Har väll inte så mycket att berätta igentligen. Mange Shmit (om de nu stavas så) Var på bio igår eller hans dubbelgångare.

Ajuste Här om natten när jag höll på att somna på tåget hem så kom en tjej från stockholms gruppen fram till mig och gav mig hennes visit kort och pratade om att det vore kul om jag skickade in lite bilder på mig själv och en kort presentation. Jag osminkad 2 timmars sömn, tillomed mina kollegor som e vana vid att se mig relativt sliten tyckte jag såg ovanligt trött ut, får en sån "komplimang" den ska jag leva på en stund.

Vet inte om jag ska skicka in nått dock känns lnte som jag. vi får se vissa håller ju på att försöka övertala mig.

aja ska jobba snart

Smile, love, peace and happiness



image111
Almost famous är förresten en av mina absoluta favorit filmer.

Brunch.

Jess en ledig dag. Härligt liksom att kunna sova hur länge som helst. Inte vara bakis när man vaknar. och dessutom ha mat hemma :)

Åt middag hemma hos pappa i går. Pappa är i italien. Och han skickade mej dit för att kolla att hans sambo inte mat förgiftat någon eller skulle göra det. Eller ännu värre käkade fiskbullar 
Dvs. Jag skulle laga mat.

Hahah jag hade varit där 5 min när hans sambo säger, Jag ska göra wok ikväll men du kan väll hjälpa till så det inte blir konstigt. Jaa ja de kan jag svarar jag, 5 min senare lagar jag maten och hon sitter och läser någon bok på balkongen. Men det är nog för allas bästa laga mat är inte hennes starka sida.

Och idag gjorde jag brunch. till mig själv alltså. Smoothie, frukt, ägg och mackor. Duktig känner jag mig iallafall.

Åker nog hem till mamma idag och hälsar på var ett tag sen jag var där och jag e ju ledig i morgon också.

Smile

image110

Visst ser det fint ut
:)

lyx

just nu solar jag, i denna sekund. i min egen säng.

Jag älskar min lägenhet. särskillt stora fönster. och kunna öppns dom och ligga i solen utan att gå ner på gården där småbarnsfamiljerna har monopol.

riktigt bra, fast jag börjar bli liter röd om magen nu så ska nog börja göra mig iordning för i kväll.. ikväll e re fest vettni :)

Smile


alessandra.jpg







farbror melker vet du vaaa?

Idag ska jag få betalt för att lägga golv :)
Helt underbart. Mitt i allt ringde vikingline också och fråga om jag var intresserad av att sommarjobba hos dom.

Å och solen skiner jag e glad (lite trött för min granne e störd och började damsuga kl 6 i morse). Det är fredag och jag e nästan ledig. Härligt :)

Smile 

daydream

Sommrigt ute, ska jobba idag igen... kväll blir det också..

Jag orkar inte uppdatera så mycket, för bra väder och mycket jobb hindrar bloggandet.

Smile

image108

citat



R.M. Gard - Vänskapen har den fördelen framför kärleken att den lättare blir besvarad
.


Ego moment 4/5-08

Hahaha jag ska dela med mig av dagens ego moment. Eller det som gav en ego boost som jag kommer leva på till i morgon iallafall.

Kom alldeles nyss hem från stan, var ju på bio med mammi och såg 27dresses. svänger in på vägen som går till mitt hus när det kör upp en motorcykel som saktar ner precis brevid mig. Jag tänker nu ska han fråga om vägen, för det är vad folk alltid frågar mej om. Jag ser tydligen ut som en väl orienterad person.
Hursomhelst, han fäller upp visiret på hjälmen och tittar på mig uppifrån och ner, sammtidigt som han rullar brevid, sen visslar han säger sexig, fäller ner visiret och åker vidare.

Jag får en skratt attack och en ego boost och kommer leva med den till imorgon, då ska jag jobba. Där brukar alltid någon ge en en självfötroende kick.

Undrar igentligen hur många killar som vill ligga med kassörskan? Efter att ha jobbat i kassa ett tag ( på många olika ställen) så börjar jag ju faktiskt undra.
pojkar kan komma med så roliga förslag ibland att man funderar på om dom inte borde ta en kalldusch istället för att gå och sätta sig i en mörk biosalong.

så nu vet ni

Smile

image107


free

Solen är bra, jobbade igår och nu idag har jag sovit och varit i solen ska ut och sätta mig igen tänkte bara komma in och hämta nått att äta och dricka sen ut i solen.

Juste ikväll blir det bio, hahah hur udda är inte det när jag är ledig från jobbet går jag på bio... Sf börjar ta alldeles för stor plats i mitt liv ;)

Mamma blev iallafall glad för intiativet till att umgås och de e ju bra, vi kom tilloch med överrens om vilken film vi skulle se utan att bråka, så det blir bra.

Nej nu ut i solen och vara sådär söt som jag är :)

Smile

image106

om jag inte kan gå får jag väll krypa då

Jag har jobbat massor igår var heldag och heldag i fel skor är en killer, Shit vad ont mina fötter gjorde.

Eller gör, dom gör fortfarande ont men jag måste jobba om några timmar så låt oss blockera det faktumet.
Stå upp ca 11 timmar i sträck är inte nådigt. Men det har faktiskt varit kul.

Var så trött igår att jag bestämmde mig för att dricka en 0.5l med cola på typ 2 minuter, problemet var att jag inte hade ätit på en stund så koffeinet hade sjuk effekt på mig haha. Blev alldeles skakig och hypad, men sen så gick ju min kö snabbast också ;)

Ska ju jobba om en stund så nu gör jag lunch och mat låda.. 

Och nu är eventuellt intresserade läsare uppdaterade.

Smile



Ett brev skickat 1000 gånger

Dom ringde precis från jobbet så ikvä'll ska jag jobba. Det är röd dag så då får man väll ob eller hur?

Jag behöver pengar plus att då får jag nått som distraherar mig lite och kanske gör mig lite piggare. Var ute och jogga några km. Det var varmt. och jag blev lite sol röd om nästippen....

men det var mysigt, och jag bangar aldrig på endorfiner...
image105


 

Ventilation


Valborg har aldrig varit en bra helg för mig, ingen dålig heller, men aldrig bra. Dom senaste åren har jag ifs haft en underbar människa som "hållit mig i handen" det blev man glad av ...men inte igår. Och sen blev det som det blev.