shoot me !

ensam föring e inte så tragiskt som jag trodde... en shot hit å en shot dit :D
party nej nu ska jag kolla tuben seya !

Sköning

Så nice att sova på dagen, eller eftermiddagen blev det väll men endå..

Vaknade för en liten stund sen och nu börjar kvällens planer formas. Ska duscha och käka först iallafall sen får vi se vad som är nästa steg.

vore det helt tragiskt att små föra lite för mig själv?

Ute kväll blir det iallafall :)



Ååå! Top 10 at 10 party mode på mtv. Nr 5 Nirvana: Smells likeTeenspirit ! Ett gott tecken för kvällen om du frågar mej....

Visste ni föresten att Smells LikeTeenspirit var en av låtarna som Kurt Cobain hatade mest av alla Nirvana låtar efter som den blev så populär.

image46
Där har  ni ursprunget till låt titeln också...


 


Goooodis

Det går en elektriker förbi helatiden här, eller han kanske är nån larm fixare eller nått. Bryr mej inte direkt.

Het är han, han kan omöjligt vara äldre än 22... Försöker undvika att dreggla sånt kan se så desperat ut.

Eyecandy people.. Fredags lycka..

image45



Klantigt

Lyckades tappa min mobil för typ hundrade gången i morse, blev världens fulaste skrapmärken och en buckla. Fattar inte hur jag lyckas.. har ju bara haft den i typ ett halv år. 

Nån som vill var med i vadslagningen om hur lång tid det tar innan jag har sönder displayen ?

Mobiltelefoner är en förbruknings vara för mej, är sällan jag har en telefon som håller mer än ett år.. Har haft en haha, hade den i 2 år ;)

Men den var typ stöt tålig och vatten tålig och allt annat konstigt, pappa tröttnade på att jag helatiden hade sönder telefonerna. Men den höll iaf tills jag råkade tappa den från en balkong haha.
Men då hade jag redan råkat tappa den från bryggan på landet och från loft sängar och vem vet vart ifrån.

Synd bara att dom är så fula annars är det ju en sån jag borde investera i nästa gång.

Får väll börja spara så kanske jag kan få en specialdesignad för mej. custom made U know. Skulle säkert gå på nån 20.000 ....väldigt ostabilt. Så skulle batteriet iallafall bli dåligt efter ett år och då finns inget matchande batteri för den är special. Ne måste nog komma på en anna plan...

Kanske kan börja göra mobil skydd i bubbelplast ... 

Smile

image44


Godbit

För ett tag sen kom en kompis och jag fram till att den perfekta mannen är:

Lång som en basket spelare (fast inte riktigt, lite kortare typ 1,80isch ) ,Han går som en fotbollspelare och har kropp som en surfare.

Sen är det ju ett plus om han har en fin nuna också. 

Haha fett ytligt men vad gör det om 100år?


image42

Tjena kexet står du här och smular....


Oh NO!

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1033216,00.html

Nej, typiskt är vad det är. Källström bänkad för dom ska släppa fram fjoll-Svensson !
Skandal Vad ska jag nu se på tv i kväll?!

Lägg även märke till hur lite plats Källström fick i artikeln, För vem jo "Chippen" är större nyheter. Go Alexandersson jag är trött på chippen känns som han har fått lite storhetsvansinne på senaste tiden.

Enligt aftonbladets webbfråga så tycker 86,6% att det är fel att Källström är bänkad föresten.

Han behöver nog bänkas för att tas ner på jorden igen.



Blivit mycket fotboll i senaste inläggen men... what to do.

Råsunda

Hamnade i Råsunda rusningen på vägen hem från stan idag, tuben var packad med brazil tröjjor.

Jag tycker faktist det är helt sjukt härligt när det är match på råsunda, betong klumpen som annars bara är rätt död är helt plöttsligt där alla hänger. Och det är så skön stämmning med alla människor. I like it...

Gillar allsvenska derbyn mest för då är det något väldigt spännt i luften, plus att man hör mer av matchen när fönstret är öppet. Dagens match har jag inte hört mer än målet av...  Folk sjunger inte så mycket.

Ja ja jag gillar det helt enkelt. Tror det har med folk mängden att göra ;)

Daivid Lee Roth sa det bäst.. " Ju fler människor på en platts, desto lägre blir den kollektiva IQ-nivån"

Smile

image41


Sneaker freak

Köpte nya vita idag och oj vad nöjd jag blev, har ju haft extrema svårigheter att hitta några som jag gillat så nu hittade jag ett par som var perfekta sista paret kvar och för en fjuttig slant.... Jag är lycklig

Från barnavdelingen dessutom så där är det alltid lite billigare. Helt vanliga Tennis Classics från Nike kostar en hundring mer på vuxensidan haha...

Ne jag är väldigt nöjd, jag gillar Nike det passar mej, kom fram till att dom här är sjunde paret jag har (Dvs som jag kan använda) fast 2 av dom paren är joggingskor. Mitt första par skor nånsin var också Nike.

Jag ser ett mönster haha

Aja nu ska jag gå in dom, haha lycka till med det i min lilla pyttelägenhet  :)


image40


Presis så ser dom ut med lila '"swosh" och allt

Zlatan who?

Jag erkänner jag har en svaghet för fotbolls spelare, vet inte varför det bara är så...

Nu var det iallafall nyss en intervjuv med
Kim Källström på 4an och ojojoj va het han är!

Han har varit min favorit sen han spelade i djurgårn'  och nu när han äntligen syns lite mer så är han totalt underskattad, och varför då? För han spelar i samma landslag som Fredrik Ljungberg, och Zlatan ....

Fredrik Ljungberg är hypad och med tanke på hur skadad han är helatiden så är han väll "gammal" också och Zlatan är överskattad om du frågar mej...

Nej Kim Källström är så rätt 2007 (oxå)....

image39


Typiskt

Imorgon har jag utvecklings samtal, har dock inte någon som helst clue vilken tid det är... något med 50, men kan lika gärna vara 10.50 som 13.50.

Grymt irriterande, måste vara där 10.50 bara för det, sen kommer det säkert inte vara förän någon timme senare i allafall .... så typiskt.

bara tanken på att det är måndag i morgon... rysningar

image38

Saul Hudson

Jag sa ju att jag skulle skriva lite om Slash idag så nu tänkte jag faktist göra det.

Så här är det, jag missade velvet revolver sist dom var i sverige för 3(?) år sen och om ni inte visste det så är det Mer Guns n' roses i det bandet än i Gn'R själv. Och fram för allt SLASH!

Nu så är dom bokade för hultan och nej, tillskillnad från dom senaste 2 åren så ska jag inte till hultan jag ska vara i italien.

Vad är grejjen? Jag vill se Slash innan han dör ! (Tror faktist att han dör före mej...)

Undrar om dom ska spela i stockholm nått? Måste kolla jag måste få se slash spela ju !

Så typiskt om jag missar dom igen.. 

Sånt händer bara mej särskillt ironiskt är det att skulle jag inte vara bokad för italien resan, skulle jag troligen sitta där i det småländska landskapet för tredje året i rad, utanför ett tält och blicka ut över camping området i väntan på att något kul ska hända på festival området.


image37

How to save a life...

Vad kan man säga igentligen?

Jag lägger ner verksamheten helt, ser inget skäl till att försöka längre.   Man behandlar inte folk så.

image36

Andas

Hemma fredag igen, fast den här fredagen har jag lite bättre skäl än förra inte riktigt lika tragiskt.

Om det intresserar så ska jag jobba imorgon kl 10 och dessutom har jag inte pengar att gå ut men det låter bättre att säga att jag är hemma för jag ska jobba haha.

Käkade middag hemma hos pappish idag och försöker komma fram till att jag är i desperat behov av att resa någonstans under påsklovet (eller innan).

Stockholm har blivit så grymt litet alla känner alla, håller på att kvävas totalt här. Jag har en tendens att dra när det blir så tight, men man kan ju inte gärna sticka från Stockholm bara sådär, så får nöja mig med en nypa frisk luft någon annanstans.
Om jag nu lyckas med min "Rädda Sannas sista påsklov kampanj" det vill säja.

Borde försöka sova blir så grinig annars och det uppskattar nog inte småbarnen jag ska ha gymnastik/rytmik med i morgon.
 





uppdatering: Hahaha det där med att sova försvåras deffinitivt utav det faktum att min granne spelar Backstreetboys så det hörs genom väggen eller golvet... är osäker på vilken av grannarna det är haha.
 
BSB var aldrig riktigt min grej. Hade en skiva med dom faktist som jag fick i present en gång, men gav bort den för länge sen till någon som uppskattade hela boyband grejen haha..

Kan Guns n' roses, Mötley crue med flera räknas som boybands i teorin föresten? Det är ju faktist bara pojkar med i dom... Ne föresten det är män.... Forget I ever asked  ;)

Imorgon kommer jag troligen skriva ett helt nytt inlägg om Slash bara för jag orkar inte skriva det idag, men kom på en grej jag tänker skriva om... men det får bli senare.....

Smile

image35

Kanelbulle


Once again är jag ensam i skolan
, eller inte ensam det är massa folk här men sällskaps lös.

Jenny gör prov och jag ska vänta. Har nån grej med finskan sen så de blir nog fika/käka på stan för vid 18 måst vi vara på Norden i fokus vid rådhuset och höra om vinterkriget.

När jag skriver vi menar jag mej och Jenny ,jag är inte helt schizofren (tack så mycket) dessutom heter det inte schizofren om man har fler personligheter det heter nått jag inte minns för tillfället. Tänka sig vad man lär sig på psykologin.
Haha jag tror jag lyckades Prata/skriva till mej själv ifs.

Var fibrex lasange idag så jag var hungrig som en gnu för några minuter sen, Jag var ju tvungen att göra något åt denna hunger så jag gick och köpte kanelbulle i caféterian och sitter nu här med en något höjd blod socker nivå och känner mej mycket nöjd.

Det är ju ett kännt faktum att när jag är hungrig så blir jag superbiatch, jag skrämmer folk lixom. haha kanske inte en av mina bästa egenskaper men vad ska man göra .

Undrar om det är ett långt prov hon har? Känns som jag suttit här länge...

Tror föresten att min engelska lärare och ryska lärare snackar skit om mej haha, illa men engelska läraren älskar mej så man kan ju hoppas att hon är på min sida. ¨Får konstiga pikar av henne iallafall så nått sorts samtals ämne har jag ialla fall varit.

Smile



image34

Kallt

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1026059,00.html

Asså visst har han en poäng, men är det inte lika fel av han och säga att isbjörns ungen borde avlivas som det är att djurparken håller den vid liv på ett "onaturligt sett" ?


image33

what the F..

Snöar det !?

Vad är väll en bal på slottet?

Usch tvätt fredag, tragiskt...
Sitter och kollar på "så ska det låta" och hörde nyss Linda Bengtzing Slakta en av mina favorit låtar.  Nu så gav hon sig på Europe också.. illa

Jag fick iaf studentmössan idag och nu ligger den där i sin låda underbart nog tar jag studenten om ca 2,5 månader eller 82 dagar om man så vill det  :)


Updatering1: Nu var det dags för the doors och få en kick in the nuts av nån kör tjej.... Light my fire , yeah right...
Men Pontare är cool.


image32

Ajuste

Har tråkigt så bloggen är mer aktiv nu en den varit på typ 2 veckor men vad gör det om 100år?

I morse när jag gick till tuben så var det en ganska lång kö utan för SvFF/biljettkontoret vid Råsundastadion och jag funtade ett tag på vad det kunde bero på, det var nån som såg ut att ha campat där sen tväldig tidigt i morse.

Hur som helst, efter lite efterforskningar har jag nu kommit fram till att jag inte kan hitta något annat skäl än att det skulle ha med Brasilien - Ghana matchen att göra. För jag har aldrig sett sån kö där förut innan kontoret öppnat och aldrig inför en allsvenska match.

Jo nu ljög jag jag har visst sett en sån kö en gång, förra året brasilien spelade på Råsunda. Kan nån rätta mej om jag har fel om detta? För det är int omöjligt att jag har...

Har läst i både sportbladet och expressen och hittar inget annat som det kan vara... min nyfikenhets nerv håller på och flippar.

image31



 


Part 2

Nu när jag ändå är inne på fina videor The Fray  "How to save a life" är grymt bra.

Hela låten är så sjukt bra att man undrar lite varför det inte finns fler som riktigt lyckas att komma upp i samma nivå. Dom gjorde ju föresten en Grays anatomy video med den låten som också är sjukt fin.


image29

Youtube

Fredag morgon och lång håltimme så vad gör jag förutom läser diverse bloggar? Jo jag hänger på youtube och lyssnar/kollar på alla mysiga klipp och musikvideor. Så nu vet ni det också. 
Tack skolan som tog bort spärren där ifrån annars hade nog mina fredags morgonar varit halvt o-hållbara.

Satt och funderade på hur vissa videor blir så otroligt snygga, det finns vissa videor som är halvt konstnärliga.
Nej jag snackar inte om typ "hej mitt arsle är så fett att det kan göra vågen bättre än hela globen" utan jag menar typ videor som har antingen en underliggande mening eller är allmänt snygga för dom är annorlunda och ser vackra ut.
Ja, jag analyserar klart man vet när man gillar en speciell video och varför.

Min absoluta favorit är  Whitestripes
"I just don't know what to do with my self"
Där Kate Moss dansar vid en strippstång.
Kan lätt bli tacky ,men till låten, med svartvitt, att hon är helt ensam och det där perfekta ljuset så är det bara snyggt. Det är egentligen så osammanhängande med låten också så det ser lixom bara bra ut.

Sen så är det en till som jag tycker bara är grymt bra men på ett annat sätt, Foofighters, "Best of you" . Får alltid rysnigar när jag ser den videon. Den är lite perfekt.


image28

Uppsala

Ååå det är något med att man helt plöttsligt vaknar av att solen skiner ute, man får den därt extra kicken att faktist vakna.

I morse var det tidig morgon, och jag gick faktist upp efter att ha tryckt snooze bara 2 ynkliga gånger. Pallar mej till tensta och får dagens infopapper och karta över Uppsala. En timme senare så står jag i Uppsala och försöker bevisa att jag visst vet åt vilket håll vi ska.
 
Slutsatts av dagen är att Uppsala är mysigt och tänkvärt universitet för mig, men NO WAY IN HELL att jag läser ekonomi i 3 år till. Ja gillade faktist en kurs: Rockhistoria och mytologi.. kan vara tänkvärt till nästa år, är bara en kort kurs iaf.
 A juste Uppsala är inte bara studenternas stad kom vi fram till utan också cyklarnas stad. Så nu vet vi det

Var och tränade aerobics igår och har inte någon träningsvärk alls, gjorde jag fel eller nått?
Jag har ju inte tränat sen i höstas? Förutom gympan i skolan men det gills inte. skumt mycket skumt..

aja nu väntar religions boken

Smile

image27

Afton

Utgång i kväll igen, Wosh....

Lyckat, först svull och drinkar hemma iaf


Ståkkolmare

Fredag kväll,

Jag: Ska vi gå från Hötorget? Få lite luft?

Malin (efter 2 cider) : JA! Va braaa, luft eller syre det är ju typ bra för lungorna..

Haha, No shit !

image26

Friday morning glory

Jag hatar håltimmen efter ryskan. Inte nog med att jag måste släpa mig till skolan 08.00 jag måste ha en och en havtimmes håltime efteråt i min ensamhet.  Grejt !

Kan någon föresten förklara hur 2orna lyckades bli så här blåsta? Nån riktigt överdrivet cool kille skulle vara fräsh och loska innomhus och lyckades träffa sin egen sko. Haha  

image25

Najs

Sanna- "Probably the best Sanna in the world" säger:
helt seriöst.. på en vecka sover jag antagligen lika mycket som du gör på två dagar..


Mini - Jag å Jojje ska öppna strippklubb säger:
haha inte omöjlig


-säjjer väll det mesta om mina sov vanor kanske? haha!


Ghetto fabulous

I våran skola, kära Tensta gymnasium får man inte riktigt köttfärs i köttfärssåsen, Här har dom istället nötköttsfett och fibrex känns värmande verkligen... 

image24

Sagan om blondinen och plastbrösten

Såg den här bilden på Yenny's blogg och kände att jag var tvungen att hålla med henne.
image23
Jag har absolut inga problem med att tjejer kör silicon har inga som helst problem med Natacha Peyre heller, säkert en snäll tjej som kör sitt race (och får nog ta mycket skit för det) men snälla vad är upp med ärren under/på brösten?
 Vad gjorde plastik kirurgen?
Själv skulle jag ju lätt kunna slänga i ett par plastbröst, gillar ifs mina men endå. Jag skulle aldrig i hela mitt liv tycka att det vore okej med så synliga ärr efter att man betalat 60 000 (eller mer) för tittsen.




Sportlov 2007

Mitt livs sista riktiga sportlov är slut. Men fan va kul det var..

Kul var det ju helt klart, men det hände också en hel del udda saker.
Lovet började lungt hemma på fredagen med godis och tv.

Lördagen är det dags för Malins 18års fest och händelserikt är en bra beskrivning av det.
Vem fan käkar rå falukorv och spottar ut den på golvet sen? seriöst?
Söndagen var en lång sömn och skvaller om helgen började röra sig runt.

En del människor verkar förövrigt ta livet och andras liv på way för stort allvar.

Hur som helst Sanna och jag gled runt i sumpan på måndagen och gled in på det ganska nyöppnade solariet. Solariet i sig var ju fresch och så men jag känner inte att det är min grej att ligga och grilla i sånna, fett läskigt iaf.

Sov för det mesta resten av veckan ( jag sover otroligt mycket och det är ett ganska kännt faktum) . Tappade rösten och lät som jag var i målbrottet något som roade mina vänner..

Jakten på de nya jeansen drog igång i torsdags och låt oss säja att jag och leta jeans är en historia i sig, vem vill ha jeans med midja enda upp till tittsen? Seriöst helt oförståeligt. 

Mitt i allt när jag står på centralen och väntar på kära Jojje så råkar jag stöta på tvillingarna från Gbg. Nja inte riktigt bekvämt, har försökt att undvika dom i snart 2 år va fan är chansen för den reunionen?  (One drunken misstake lixom...)

Fredag, Joel fyllde 20 och det var party för hela slanten! 
Hade grymt kul och några muggar svin senare tappar jag bort Sofie och drar,som tur var hittade jag henne igen, för tydligen drar blodig fight igång precis vid busshållplattsen jag var på. Så medan jag käkar planetens största skämt till kebab så lyckas folk bloda ner sig.  Naaajs

Lördagen hos Jojje, inflyttnings fest och prinsesstårta till Sannas ära, Känndes dock som festen tog slut för fort men vad gör det? Rund om fötterna och lycklig. Har ni föresten tänkt på att det är dyrare på Donken på natten?

Hur som helst kanske var ett rätt väl detaljerat  inlägg, men tänkte att det är kul för mej också att minnas det senare :)

Tror jag ska spåra upp lite party bilder nu

Smile
coktail

Äntligen

Äntligen funkar bloggen har inte kunnat logga in på nästan en vecka....

Lite helg uppdates kommer senare...