dan före dan

Japp, nu börjar de likna något. Väskan är nästan färdig packad nu, handbagaget är nästan färdig packad och jag är helt slut.

Var hos mammsen igår och kissen tog in en present till mig, något han tydligen bara gör när jag e hemma. Sen lämnar han (idettafall var det en fågel) den döda fågeln till oss i familjen. Jag tror de e hans sätt att säga flytta hem till oss igen.

Dagen har varit lite små stressad också, har varit hos pappa och laddat mobilen för jag glömde min laddare hos mamma och sen in till stan träffade malin, jätte kul vi gick bara runt i stan och pratade massor som vanligt. Sen så var det dags för jul glögg på jobbet.

Hade knappt packat alls innan jag åkte hemmifrån i morse så jag kunde inte stanna där så länge för packning och fixa här hemma var ett måste. Vi fick iallafall våran julklapp finfina fairtrade théer och kaffe och muggar och sånt. och nu är jag ganska nöjd då de känns som jag e ganska redo.....

Fast jag börjar bli nervös över flyget, har ju aldrig varit de förut. Allt e italien resans fel fast de går nog bra.

Ohh nu kom jag på vad jag inte packat, solglasögon.... Så nu fixade jag de.

eh vet inte vad mer jag ska säga, puss och kram och god jul på er alla och gottnytt år också. Så ses vi om 2 veckor

Smile, Love, Peace and understanding.




som att trolla

Jag kan helt klart erkänna den lataste dagen på länge
. Vaknade halv ett och har bara ätit sen dess. Hade tänkt att jag skulle träna idag men känner mig förkyld så tror jag skjuter fram det till i morgon.

Fick igår reda på att jag åker till vietnam redan på onsdag, här har jag gått omkring och trott de skulle vara på fredag så blev stressad över att jag måste planera om en hel vecka på 3 dagar. Men de ordnar sig.  Planen fick bli lite tightare bara. Låt oss vara glada för att jag var smart nog att ta ledigt från och med måndag haha. 

Ikväll ska jag hänga med Sanna, I morgon köpa en julklapp till innan jobbet, lördag jobba heldag, söndag fixa grejer till resan och bio med Habibi(?), måndag hem till mamma lämna av grejer som hon ska ta till finland, laga ett par shorts akut tvätta kläder kanske?, tisdag packa, klämma in en fika med malin min darling och sist men inte minnst onsdag sista dosen vaccin (vadå sista minuten?) och sen till arlanda.  

Vill ni veta vad de finaste av allt är? Jo jag har 47 kr på mitt konto haha

Aja det har aldrig stoppat mig förut.

Hur kan all tid bara försvinna så snabbt? sjukt att ett år till tagit slut och tyvärr känns det som de gick alldeles för snabbt. Känns som det var sommar i förrgår och jag satt på en filt i rålis med vänner och öl för bara nån dag sen. Hösten minns jag inte enns en hel jävla månad gick ju till körtelfebern, där har ni slöseri med tid. 

Nytt år på gång ny resa och som jag sa till Habibi förra resan kanske var en start på nått och den här får bli ett avslut och en ny start inför nästa år.

Nu kan man undra varför jag svamlar så mycket men utifall att jag inte hinner blogga mer innan vietnam så bloggar jag lite nu. Fast jag lär snubbla över en dator i vitnam också.

Fan måste ju få tag på räkningar innan jag åker också så jag kan få ocr nr och sånt ananrs blir de knepigt att betala hyran och sånt.. hyran är ju alltid så skumma datum på dessutom.

Ne nu får jag ta tag i saker, att göra lista och städa här hemma (som vanligt)

Smile, love, peace and understanding.




I fix



Jag har nu skrivit mitt namn på listan. Och uppmanar min lilla läsarskara att göra det samma, antingen till bloggen eller till Facebook. Klicka bara på knappen ovanför texten. Det är för en bra sak så det kan ju knappast skada.

kommer inte på någon rubrik

Känner inte att jag haft något direkt blogg behov senaste veckorna.

Har mest bara jobbat och försökt klämma in lite vänner mellan passen.  Kommer ibland på att jag saknar mina vänner, tror de är det jag saknar mest med skolan, att inte gå till skolan och umgås med sina vänner varje dag. 
Nu finns liksom inte den tiden och alla är så utspridda. Dessutom så jobbar jag oftast så annorlunda tider att jag inte hinner bara spontan träffa folk. Men men de ska det bli ändring på så de e så.

Blir väll dags att söka nytt jobb eller ett till kanske?

Nu är jag iallafall ledig, fram till på lördag till och med, ska hjälpa min vän som flyttat till en liten lägenhet på söder att flytta in ordentligt i morgon och leta lite julklappar ska jag också. Och på Torsdag åker jag på kryssning haha det var en ganska spontan grej däremot, men de blir nog kul.

Ne tänkte bara updatera lite återkommer väll lite senare kanske, ska städa här hemma nu. Att jobba massor i 2 veckor har en rolig effekt på disk berget i mitt kök förstår ni.

Smile, love, peace and understanding