I'm back.

Total deckad av körtelfebern senaste veckan så har inte gjort mycket mer än varit hemma hos mamma.

Men nu e jag hemma igen och börjar bli frisk. Är väldigt trött bara men de e för jag har viruset kvar i kroppen. Får inte träna eller dricka på typ 2 veckor till pga lever påverkan och viruset de e lite tråkigt inte så mycket att göra på helgen och jag blir lite deppad av att jag inte får träna.

Aja imorgon ska jag jobba har inte jobbat på lite över en vecka så ska bli skönt att få sysselsätta sig igen.

Har väll inte så mycket mer att berätta om just nu, har gjort massa smått idag typ ansiktsmasker och färga ögonfransar och sånt tråkigt....  är jätte trött (fast jag sov till halv ett i dag) så ska nog ta och sova snart.

Sitter förövrigt och kollar på fotbollsgalan, den känns lite avslagen.. eller? den saknar nått, inte ens min älskade håkan hellström lyckades tagga folk. Men Pelé var skön jag fatta inget alls av vad han sa...



sol och slem.

Ja jag har vaknat 2 nätter i rad och trott att jag ska dö för jag inte kunnat andas, sen har jag fått harkla upp lite slem och sen har det gått bra igen men endå. Mina körtlar i halsen är så svullna att mina luftvägar krympt och minsta lilla slem så tror jag jag ska kvävas. Det är läskigt ska jag säga.

Problem nr2 är att äta jag kan ju bara äta typ soppa och jätte mosad mat av samma skäl som ovanstående. så nu har jag dessutom börja drömma om kebab tallrikar. 

Ne nu får jag faktiskt bli frisk tycker jag jag MÅSTE Jobba hela helgen annars går min lön denna månad åt pipsvängen.

Idag ska jag se mamma mia på bio för tredjegången förresten, haha ne de e inte någon större kärlek till filmen som gör det snarare att det är olika sällskap varjegång. Men men de e skönt med sällskap var hemma igår heladagen och hade ur tråkigt. och det är sol ute så att sitta hemma ger mig ångest. 

Jaja nu ska jag suga på en isbit en stund.

Smile, love, peace and understanding




Tillåt mig ett Do´h !

Jag har körtelfeber. De e helt jävla sinnesjukt.

Jag e aldrig sjuk
och nu e jag sjuk med något som "vanligen sitter i en månad" och man " bara kan vänta ut, inte medicinera".

Så typiskt kom hem från finland i natt och i morse så ringde jag vårdcentralen...  lite blodprov senare är dom förbryllade över att jag har körtelfeber utan feber... än så länge iaf. Så irriterande nu börjar ju min arbetsperiod av månaden skulle ju jobba hälften av min månads lön nu.

Aja ska jobba ändå läkaren sa att jag skulle ta de lungt men allt e relativt jag får helt enkelt bedömma om jag orkar jobba hela perioden eller om jag måste ge bort lite pass.... De enda hon faktiskt sa att jag absolut inte fick göra var att träna, så träningskortet kommer ligga orört ett tag.

Ajuste mitt utseende e lite komiskt mina ögonlock är svullna haha jag ser lite ut som en ödla korsat med rocky efter någon match haha.

Ne de var ju synd. pass på körtelfeber. tydligen inte smittsamt direkt så jag behöver inte isoleras iaf.

Smile, love, peace and understanding.

 

Vad ska man göra för att få honom som läkare? Om man inte är skådis i grays anatomy då alltså?