Närmaste veckan

Ja i morgon bär det av ut till landet igen. ska vara där fram till på fredag tror jag eller man vet aldrig.

Hur som helst så har min pappa redan planerat min vecka och jag tänkte dela med mig av listan på slavarbete som ska utföras.

1. Måla klart i Lilla rummet
2. Måla lillstugans hall och ena sovrum
3. Måla taket i lillstugans andra sovrum
4. Mura och spackla nått (minns inte vad)
5. Måla Lilla lillstugans tak och väggar.
6. Lilla hallen ska också målas.
7. möblera (den delen gillar jag mest för jag får nog åka till ikea då)

Det roliga är att detta ska göras på 4 dagar. Så snälla skratta med mej :) 

Smile

Mindre katastrof.

E så totalt jävla hungrig. Tänkte göra något åt det, gjorde något åt det, Potatisbullar faktiskt. Det är då jag upptäcker att det inte finns någon lingonsylt! Inte kan man väll äta potatisbullar utan lingonsylt?

Dessutom ringer lilla Louie så nu e potatisbullarna kalla också. det enda halvt vettiga jag fått ut av denna mindre katastrofala typ lunch är att jag är glad att folk inte hör mina och Lollos konversationer, det finns nog en ganska stor riska att vi båda två skulle bli tvångs intagna på psyket i såfall faktiskt.

Ifs så kanske det här inlägget räcker för att nån sak vilja utvärdera hur mentalt stabil jag är haha :)


Bullshit

Tänkte lite på det där med pojkar + fylla + andra pojkar = matchobullshit

Jag har hört dom senaste 2 kvällarna, när särskillt en av mina godavänners pojkvän suttit och snackat om hur han skulle beskydda oss (mej och några till ) mot allt om nån skulle våga skada oss så skulle han slå sönder dom osv..

Men i går när jag kl. 03.00 på natten skulle hem ifrån Rinkeby själv så kunde inte någon av dom 4 killar som satt runt köksbordet och drack ta på sig skorna och följa mig till natt bussen (en av dom här killarna var matcho killen) . En promenad på ca 5min.

Så jag börjar fundera, hur många killar känner inte jag som faktiskt nångång sagt att dom ska beskydda mig och allt sånt men när det kommer till kritan så sitter dom heldre tryggt i hemmet med sin öl.
Jag menar nu inte att jag ska ha en bodyguard jämt, klarar mig riktigt bra själv faktiskt.

Men om jag ska gå genom Rinkeby på natten själv och vänta på nattbussen kan inte någon slita sig 5 minuter bara för att jag ska känna mig lite säkrare? Vet inte men jag hade ju sällskap via tel iallafall  :)

Så när jag sen sitter på nattbussen funderar jag lite jag känner 2 killar som faktiskt skulle fullföllja sånt snack, 2 stycken av jag vet inte hur många men endå. Så vad e poängen med det här jo något som varit kännt i århundraden redan. Det är mycket snack och lite disco på berusade pojks.

Och snacket är alltid värre när andra pojkar är i rummet för då ska det hävdas. Det är ganska roande faktiskt.

Jag tror faktiskt jag gillar matchobullshit så länge jag inte drabbas av det. :)

image81

Knut knöt en knut

Min humor har väll aldrig varit känd för att vara direkt förstklassig.

Eller enligt mej är den det men det är få som håller med. Iallafall så såg jag på en till trevlig animerad film igår haha. Boog och Elliot. Kortsagt jag diggar den totalt  =D

Jenna höll inte med utan somnade mitt i filmen ... Jag kom oxå in i "jag har sett Save the last dance" klubben typ massa år senare än alla andra i min ålder. Såg faktiskt inte vad som är grejjen med den filmen... men den var helt okej.

Nu ska jag sluta prata om film bara för nu ska jag prata om nått annat. Eller snarare klaga lite. Jag måste vakna kl 8 i morgon för att ringa vårdcentralen och få en tid.. seriöst det går inte å få tider fören om 2 veckor annars. Bullshit sägerjag bara ! allt jag behöver är ju en remiss något jag sluppit om den första läkaren jag var hos för några veckor sen skulle haft en hjärna.

Jag hatar att vakna innan 11 om ja inte har nått speciellt att göra och se fram imot på dagen, för då brukar jag leva med det  ;)

Nu e det färdig klagat för idag, ska till affären me Jenna snart

Smile


Jag vill också få en klocka..

Seriöst film tittande i kväll. Hajar som hajar extremt underskattad film, och john tucker must die .

Den sist nämda filmen
gav mig ärr på näthinnan när det kommer till basketspelare, jag kommer nog aldrig kunna se dom på samma sätt igen ;)

Hajar som hajar var skönaste filmen jag sett på länge jag älskar fjolliga barnfilmer med dålig humor. Jag förstår inte poängen i att se på film om den ska skrämma mig eller på något sätt göra mig nedstämd.

HUMOR ska det vara jag ska vara glad och kunna skratta åt filmen efteråt. Självklart så ser jag ju faktist på andra filmer också men det är just såna här menings lösa som jag verkligen ÄLSKAR! 

Haha aa var iallafall kul är hemma hos  Ms.Jameson (om någon skulle undra) ska sluta skriva nu.

Smile


"Smek mig jag fyller år"

Hahah ja visst har jag normala kompisar?  Toni fyllde ju fina 22 igår nått han försökte utnyttja när han kom och la sig i en säng med 4 tjejjer som alla såg rätt förvånade ut över komentaren. Haha

Vart lite hemma fest helg för omväxlings skull. Kul faktiskt. Fredags kväll hos Sofie som äntligen är hemma :)
Kul, lite udda saker hände och skumma bilder ska finnas jag försöker att inte tänka för mycket på dom haha.
Promenerade från mariatorget till odenplan också lyxigt nog kom nattbussen precis när jag kom fram till busshållplatsen sånt gillas :)

Usch vad blek jag känner mig igen. Bajs sommar det ska ju vara sol !

nu ska jag undersöka kylen och hoppas på fynd

Smile

image80

för sjuttioelfte gången

Jag har äntligen skrivit om cv:t och personliga brevet igen. Vet inte hur många gånger jag gjort det.

Det här med att hitta jobb är inte nån enkel grej, visst jag blir anklagad för att vara kräsen men seriöst jag som telefonförsäljare?  Holy shit liksom sitta still och ringa folk som lägger på  i mitt öra. Kan inte ens tänka mig att sitta still när jag pratar telefon hemma skulle jag kunna göra det annars ... mycket tveksamt. 

Och det kan väll inte vara så konstigt att jag vill jobba med nått där jag kan trivas och inte bara jobba där tills jag hittar nått bättre?

Känner föresten att det är så fint väder ute nu att jag dör, om jag hade en balkong i lägenheten asså jag skulle bo där ute nu. tror jag ska gå på en promenad om en liten stund faktist.

Nej nu ska jag tracka någon så jag får sällskap ut en stund

Smile


I'm Back !

Okej ja har varit hemma nu i snart 2 veckor sen italien men jag har inte haft nått jätte bra att skriva direkt, börjar kännas så tråkigt att bara berätta om vad jag gjort. Dagbok har aldrig varit  riktigt min grej :) 

Men om ni inte varit på Sardinien så åk dit perfekt blandning av shopping och strand. dessutom mycket mysigare än fastlandet.

Jaja nu till nått helt annat, nämligen den totalt odugliga läkaren som skrev ut en 10 dagars kur av penicilin till mig och inte ens kollade att medicinen han skrev ut inte ens räcker i 10 dagar ! Ett skämt eller?
Jaaa. Han viste inte ens vad en brännmanet var, jag förklarade i typ 10 minuter att det är ett giftigt vatten djur som "bränner" när man kommer åt dom. Aja hoppas det läker bra endå efter bara en 7 dagars kur.

Kanske inte världens mest happy inlägg men det kommer jag laddar :)

Såg föresten en man idag som var klädd i svart kilt och aik tröja, haha  där har ni personlig stil. Snacka om att njuta av sommar värmen ;)

Smile

image79