Citat

"Love all, trust a few, do wrong to no one."
- Shakespeare

Always left to wonder

Jag är en grubblar personlighet. Jag släpper ytligheter väldigt snabbt men så fort något rör till lite djupare så slutar jag inte grubbla.
Oftast är det jag grubblar på saker jag inte riktigt kan roför eller göra något åt heller. Men jag önskar oftast att jag kunde det. Jag grubblar oftast på hur jag skulle kunna göra något åt det, hur jag skulle kunna förändra situationer och liknande.

Jaja anyways, HABIBI svarar inte i telefon.!! och jag som hade lite grejjs att berätta också ...

Sen inte mycket mer ute i fredags, jobb igår (kaos= hemma efter kl 00), jobb idag fast sen inte men sen ändå.

Jag skulle jobbat men  var inte uppskriven på schemat men sen blev en tjej sjuk precis när jag skulle gå hem igen så då jobbade jag klart hennes timmar. grym timing om ja får säga det själv. Det betyder också att jag slutade vid 18 istallet för vid 23 så jag e redan hemma vet inte riktigt vad jag ska pyssla med dock
.
Borde väll diska eller så. Är väldigt rastlös och ja juste jag hatar min mobil som bara bråkas, sms funktionen verkar vara lite ur funktion då och då...  Så svarar jag inte på mess skicka en gång till är mitt råd till eventuella intresserade läsare.


ex-factor

Håller på att städa här hemma, precis som vanligt så valde jag städ musik och idag blev det Lauryn Hill jätte länge sen jag lyssnade på den skivan. Iallafall hade nästan helt glömt hur bra några av låtarna är.

Den här låten t.ex



It could all be so simple
But you'd rather make it hard
Loving you is like a battle
And we both end up with scars
Tell me, who I have to be
To get some reciprocity
No one loves you more than me
And no one ever will


Estranged

Jag är så sjukt shopping sugen, imorgon blir det nog shopping får se om jag kan lura med någon..

köpte massa gobitar från asos som nu tydligen är postat och på väg till sverige.  Jag älskar när man beställt något och man får ett paket på posten, känns liksom alltid lite extra bra. Som julafton när man var liten haha nu väntar jag med spänning hoppas det kommer innan fredag :D



Aj

Aj, min rygg e trasig.eller snarare nån muskel vid ryggen/axeln.

Har inte sovit nått bra i natt alltså, bara försökt att ligga på nått sätt som inte gör ont. Fattar inte vad de kan vara.
Ska jobba ikväll så det blir till att poppa lite alvedon innan jobbet tror jag.

Annars så har det varit en lugn vecka hittills, åkte hem till mammi i söndags och har varit där till igår kväll.

Jag och Habibi var på bio såg the dark knight. Oh vad jag gillade filmen. Ja skiter i vad andra tycker den var ju helt jävla brilljant!  Tyvärr så svarade nån dum brud som satt brevid mig i telefon när det var typ en halvtimme kvar av filmen. så irriterande, men men.

nu har jag bara fixat ansikts masker och mat och diskat och sånt här hemma och ska snart göra mig fresh för jobbet. Skulle träffat kussen idag men tror inte det kommer hinnas om hon inte hör av sig snart.

Smile, love, peace and understanding




Leeeeeeedig !

Ja det är sant jag e ledig typ 6 dagar i sträck nu. Så underbar kännsla att det inte går att beskriva.

Imorgon ska jag åka och kolla på min drömlägenhet, den lär få bli en dröm ett tag till men satan vad jag ska gå runt och sukta. en liten 2a precis mellan st.eriksplan och kungsholmen.. åh den e så fin..

Jaja vad mer då, var ute i torsdags och söp så nu mera är mitt konto som ett svarthål så helgen och kommande vecka blir lugn, ska försöka lura med habibi på äventyr nästa vecka tänkte jag men hon svarar ju aldrig i telefonen. Men jag vet att du läser de här så var berädd.

sen då? ja de är väll det. Har suttit hemma här nu sen jag vaknade och lyssnat på musik som alltid gör mig lite glad.

Typ den här:



Jag tycker pinsamt mycket om den här låten, även fast jag alltid stört mig på delivery girls shorts.
Man sitter lixom och gungar till den.

all work no play

Har jobbat massor nu senaste veckorna så har väll inte varit speciellt haj på att uppdatera här men ska göra ett litet inlägg nu när jag har tid.

Var ledig måndag och tisdag igen, och av något skäl deppade jag ihop helt. Det var helt sjukt hur läskigt det kändes. Jag e fast och kommer inte loss och helt plötsligt blev det för mycket.
Så lite halv deppig åkte jag till jobbet igår där en helt underbar Ina säger "jag har en present til dej" Jag blir jätte förvånad. Hon drar fram en mapp och i den mappen ligger ett foto från Guns n roses koncerten på Stockholmsstadion 93. Det är ungefer lika stort som ett a4 och det är Duff och Gilby som spelar på fotot. Jag höll på att börja gråta så glad blev jag.

Hon hade köpt flera foton från den koncerten och hade nu hittat några och tyckte jag skulle ha ett. "bättre att du tar handom det och uppskattar det än att det ligger i någon låda hos mig"

Poängen med det här förutom att man ibland träffar på människor som är helt fantastiska, är att jag gick till jobbet igår helt deppad övertygad om att det skulle bli en jävlig dag ( höll på att ringa in mig sjuk)  istället börjar dagen med att någon gör mig jätte lycklig helt oväntat och jag får spendera en hel dag med folk jag tycker om.

Ska jobba i kväll också, och i morgon men sen e jag ledig i helgen, första helgen på någras veckor jag är ledig faktiskt. Ska köpa en ram till mitt foto då.

Jag har drömmt konstigt dom senaste dagarna och har inte sovit så gott så är lite trött men nu tänker jag iallafall gå till jobbet med en bra inställning.

Smile love peace and understanding.




Den här låten är ifs Pre Gilby Clarke

so close no matter how far

Jag älskar metallicas orginal men den här versionen fastnade på mig. Jag har svårt för covers eller tolkningar på låtar jag älskar men den här gillar jag.




Lucie Silvas- Nothing else matters

skyfall

Shit, de e ett skyfall på gång ute, får en stark stark impuls att gå ut och skutta i regnet. Tror faktiskt jag ska göra det.

kooooooma

jag e sååå trött. Jag dör typ. kunde inte sova i natt och var tvungen att gå upp tidigt för att jobba heldag idag. nu e jag trött och hungrig. Kunde inte somna för jag tänkte massa. Irriterad människa somnar inte borde vara ett visdomsord.

Aja hur somhelst jobbade 13 timmar p¨å 6 timmars sömn väldigt lite sömn i min amått mätt och imorgon ska jag ta tag i saker. eller nått..

Såg Habibis bilder från napa och blev aldeles nostalgisk.

nu ska jag Somna och hoppas jag vaknar lite piggare i morgon.

Smile

Tyre swing

I took the Polaroid down in my room
I'm pretty sure you have a new girlfriend
it's not as if I don't like you
it just makes me sad whenever I see it
cuz I like to be gone most of the time
and you like to be home most of the time
if I stay in one place I lose my mind
I'm a pretty impossible lady to be with....






Ibland fastnar man för saker som för ögonblicket eller stunden iallafall känns som dom stämmer in på hur man själv känner.

kanelbulle

Nä nu e det kanelbulle och glass som gäller med lite toblerone till. Ska jobba idag otippat nog. Har ju inte haft några pass på lite över 2 veckor och det såg ut att bli glest med dom dom närmaste tio dagarna också, men oj så fel jag hade.

Helt plötsligt piper tellefonen och så hade jag fem pass till utöver mina 3 schemalagda. Så 8 pass på tiodagar blir nästa steg. Hoppas jag får jobba med folk jag gillar.

Blev ju bjuden på fest ikväll också, så typiskt att jag ska jobba när någon äntligen ska ha fest (händer aldeles för sällan att folk har ol'school fester). men kanske rullar dit senare är ju pride i helgen så antar att de kommre vara lungt på jobbet.

Aja nu väntar kanelbullarna på mig. Borde köpa mer glass börjar bli tomt i förrådet.

Smile, love. peace and understanding