var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld

En del dagar är bara bra, ikväll blir de middag på fellows som en kompis ordnar och habibi blir mitt sällskap. De känns trevligt.

Jag simmade 1km idag så jag har en endorfin kick som bara blev gladare av att jag hörde att en vän till mig ska få en bebis.
Så nu har jag värsta endorfin kicken och jag funderar på om jag måste gå till apoteket och köpa plåster om jag ska ha mina klackar i kväll. Åh måste säga att jag har en riktigt bra dag i dag. Enda lite negativa för tillfället är att jag luktar klor men de kan jag fixa :)

Smile, love, peace and understanding.



trösta mig då

Ja för att mitt surande inte ska resultera i fysiska skador på mig eller nått i mitt lilla hem så slängde jag in kanelbullar i ugnen och öppnade colan som stått i kylen i typ 2 månader nu... frågan är varför har jag en flaska oöppnad cola i kylen?



fanfanfan

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ! ! !

Ne de funkade inte och inte att räkna till 10 heller

Imorgon får jag gymkortet.... då kör jag.   NU ska jag bara vara grinig och sur och bitchig resten av kvällen.... Fan ta måndagar alltså.

inte helt...

Söndagar är oftast ganska ångest framkallande
. Jag har ett konstigt schema denna månaden så jag jobbar inte så mycket på ett tag och sen väldigt mycket senare.

Detta leder tilll att jag har för mycket tid att göra av med. Och då blir man läskigt uttråkad och ganska lat. Kortsagt, imorgon går jag och inhandlar mig ett gymkort. Efter som jag inte tränat sen..... hm när det nu var jag slutade jobba på restaurangen (och min månads inkomst blev betydligt mindre) så är konditionen helt off, Igår när jag skulle gå hem från tunnelbanan hade nån tragisk tönt tryckt på nödstop knappen och rulltrappan stod väldigt still.
Rulltrappan i solnacentrum uppgången mot råsunda är en killer den är vääääldigt lång förr i tiden hade detta inte varit nått problem men igår när jag tagit mig upp för trappan var jag anfådd riktigt anfådd.
 
Jag ska inte bli anfådd av sånt de e inte ok, så nu blir de konditions träning. Tänkte att Sim och tränings hallen här brevid kan få ta hand om mig, Och då kan jag ju inte skylla på att den är dåligt placerad och jag inte orkar ta mig dit, de är liksom 5min åt höger från där jag bor hahah dessutom kan jag simma då också, och jag älskar att simma .Enda träning jag gjort sen i våras var att simma på landet.

ska även göra lite andra saker men de kan jag berätta om senare..


Smile, peace, love and understanding.



Ps. jag såg Wall-e Igår. Så otroligt bra film.... Helt sjukt fin

techniocolor

Usch de har regnat hela dagen, eller inte riktigt men nästan. Så jag kollade på Breakfast at tiffany's och den har jag fixat med min stackars mp3 spelare.

Den har ju varit ur funktion de senaste året. Men nu av en slump hittade jag ett program som tydligen kan rädda filerna så jag prova me de och vipps så hade jag 3 Gb musik tillbaka och 3gb av 6 är inte helt fel kunde varit mycket värre.
Så jag ladda in lite nytt också och sorterade bland filerna gav dom riktiga namn och sånt. Känns bra att jag kan hitta musiken i spelaren också. så nu är den funktions duglig igen verkar det som.

Annars inte mycket gjort. ska jobba imorgon och känner att jag e uttråkad.





20!

Tänkte jag skulle berätta att idag var den bästa dagen jag haft på väldigt länge. Mina vänner och min familj är verkligen det bästa i mitt liv.

Jag skulle försöka beskriva hur glad jag är men de blir svårt. Så jag tänker lägga in ett klipp från min favorit film där dom sjunger en av dom bästa låtarna jag vet.
Och Vem vet ni kanske förstår känslan
:)



Almost Famous är filmen och dom sjunger Elton Johns Tiny dancer.
Absolut bästa filmen någonsin. Ska förklara varför någon gång.

Foxy Mercury

I natt dog min valp.

Han var ifs redan 13 år och ganska så sliten, men kännslan e ändå lite tom. Fick meddelandet i morse från moster och de känns så konstigt. Som att jag inte kommer fatta det förän nästa gång jag åker till finland. Känns dessutom lite fel för jag ska ju till finland om bara några veckor. 

 Han var fin iaf, som en vuxen valp, med dom finaste ögonen och en energi som på nått sätt kunde rädda vilken dålig dag som helst. Tänkte att ni borde veta det.



Bilden är väll ca 3 år, och jag klippte ut mig själv därför ser den lite udda ut.
Visst e han fin endå.
Cäsarbogs's Foxy Mercury Asseri.
15/9-95- 1/10-08