Shopping ångest

5 timmar gick jag runt på stan och leta efer en känning att ha i helgen. Ne ingen klänning hitta jag. Jag vill inte bara ha en vanlig svart känns så tråkigt jag vill ha nån fin lagom festlig klänning helt enkelt.

Men no luck. Ska leta lite imorgon inna jobbet igen. Måste ju ha nått fint. På lördag firar jag att jag fyller 20. Även fast jag fyller först på måndagen. men jaja tänkte bara berätta att shoppa idag var en riktig bummer.



Man blir ju så glad :)

så gott som.

Jag är så gott som halv död. har lyckats ta mig till affären idag och handla lite mat.

Jag skulle ju varit ledig måndag och tisdag efter som jag jobbade hela förra helgen, men de lyckades jag inte med så på tisdag blev det jobb på Saga. Vart väldigt lungt där om man jämmför med hur det e hos oss på söder. och otroligt mysigt.

sen har det varit jobb fram till igår heldagar som sliter otroligt. Folk fattar nog inte hur mycket jobb det är att jobba där. Skulle slutat vid kl 17 men blev kvar till 23 ändå. sen var det bara åka hem och sova var helt slut körd i huvet. Idag är det lördag och alla e på rymmen någonstans.. (kanske skulle försökt kontakta någon innan kl 16).

Crushen jobba igår också, och jo lite flirtar han med mig faktiskt. Jag har så svårt att fatta när folk stöter på mig mer eller mindre diskret men när jag gör det då är det inte inbillning. Hahah hittade en 20 lapp i foajén också och inbillade mig att det skulle vara en tur dag, hmm ne inte riktigt. Fast jag hade ju Axl rose lite yngre tvilling i kassan igår och det var fint. Och crushen då också han e fin.

ne tror ja ska försöka se om nån lever.

Smile, love, peace and understanding.



Jag diggar dom här serierna dom e så söta :)

planera mera

Usch jag hatar att planera saker långt fram, eller typ mer än några dagar frammåt. Så varje månad när vi ska fylla i en lista när man kan jobba så får jag ångest.

Så jag brukar göra det samma dag som den ska lämnas in bara för att. Men nu hade jag glömt och skickade in den en dag för sent, så nu kan jag ju bara hoppas att jag får några pass nästa månad annars är det crazypanik på G.

Annars då? Crushen datear tydligen nån tjej. Sånt e lite tråkigt de förstör liksom det roliga i att ragga på han. Jag såg Patrik 1,5 igår också. Tyckte den var ok men inte jippi. nu funtar jag på att gå och se tropic thunder på bion här brevid. Har så läskigt tråkigt. Och e jätte sällskaps sjuk, får vänta på att min lilla kompis slutar jobba och ringer så jag får höra heela scoopet om crushen haha.

Vaknade förresten i god tid i morse vid halv 11 redan. Sen somnade jag om vid halv tre (bra där) sen så vaknade jag och lyckades somna om igen. De var någon på jobbet som snacka om hur man laddar om batterierna efter att ha jobbat några dagar och tydligen är det så jag gör. Jag sover 14 timmar. Fast jag är ändå rätt trött så lär sova ikväll i allafall.
 
Aja ännu ett ganska meningslöst inlägg.

Smile, Love, Peace and understanding.



Bild: Happysad.be

yo bro

Okej så fredagskväll efter en splendid dag. Lite jobbigt faktiskt för ångesten finns där att göra något. Tropicthunder har premiär idag, så dom ringde från riggan och undra om jag kunde jobba. kände dock inte för rigoletto i kväll så jag tacka snällt nej. Men nu e jag sysslolös och rätt uttråkad istället

Fick reda på lite info idag igen, hatar det men vafan jag vet och fortsätter tills jag vet bättre ( typ bara habibi som fattar den där meningen insåg jag nu)

Dessutom så lyckades jag tömma kontot i tisdags då jag och kollegorna gick ut. Nästan lite deppigt, fast ändå inte jag har haft en as bra dag. Varit ledig och fixat. 

Är nog bra om jag inte dricker på några veckor tror jag ska hålla vita veckor fram till de e B-day dags för mig. De ska förövrigt firas på ett bra sätt också så kanske skulle börja planera?

Haha lyckades förövrigt skicka iväg ett fyllemess i tisdags som var så fel, Varför gör man alltid det när man e i en sån position att man ska spela lite cool? haha aja tror inte det var någon skada skedd fick ju faktiskt svar :)

Ne nu ska jag vara prima och fixa naglarna sen kanske noppa ögonbrynen också, jobbar ju i morgon och det kanske crushen också gör så med tanke på hur sliten man ser ut i vanliga fall på jobbet kan man ju se fräsht sliten ut iaf.

Smile, peace, love and understanding.




Pearl jam- Better man.
Jag älskar den här låten, minns exakt vad jag gjorde och var jag var första gången jag hörde den.

Pandabjörn

Såg nyss ett program på 4an om kinesiska jätte pandan, de e svårt att tänka sig att ett så fint djur håller på att dö ut. Och att det till stor del är vi människor som gör så pandorna håller på att dö. Visst har man börjat att födaupp pandor i djurparker och sånt men den vilda jätte pandan är den som just nu har svårt att leva i sin naturliga miljö.

Helt sjukt hur lite respekt vi har för våran natur, bygga konstgjorda dammar för att skapa energi och hugga ner mängder av skog gynnar oss människor under kortare perioder det är inga permanenta lösningar och trots det är vi villiga att utrota en annan djurart permanent för att kunna skapa energi till fabriker, industrier och andra saker.

Hur som helst jag har ju varit
isbjörnsfadder i snart 2 år. Och nu när jag såg de här programet så var det iaf ingen fråga om saken, så jag surfade in på WWFs hemsida och blev pandafadder också. De kostar 100 kr i månaden, en liten peng om man tänker att det går till något bra istället för 2 öl på krogen. 

Och efter som jag har en liten läsar skara tänkte jag att jag skulle föra vidare budskapet. Bli djurfadder de något man kan vara lite stolt över.

Smile, love, peace and understanding



thursday

Ibland när jag jobbat och sen ska få vara ledig någon dag så har jag en tendens att drömma om jobbet. Helt sjuk men de e kanske så man blir efter ett tag.

Vaknade vid halv 9 för ett dagis var och lekte i parken utanför huset. Seriöst orka att vakna till småbarn som skriker "FÖR JAG E FRIIIIII SOM EN FÅÅÅÅGEL!"

Sen har jag inte gjort mer idag ska städa upp lite ikväll så får jag middags date i form av Sanna. Jag ska göra kycklingrisotto med tomat sallad. Hon prata om chokladbollar men jag vet inte riktigt vad hon menade. Imorgon e det jobb igen öppning till halv 6. skönt att inte hela kvällen går bort.

Tror föresten jag har lite av en crush på en av mina kollegor. Han e söt, synd att han jobbar så sällan bara.
Måste föresten berätta om igår en ny kille började på jobbet (inte crushen då), och han e tydligen inte så van vid kassalådor som skjuter ut när man tar betalt haha. 3 gånger av 4 så träffade kassa lådan honom i skrevet jag höll på att dö haha. De var ju inte så att jag kunde skratta åt han.

Ne nu ta tag i livet.

Smile, peace ,love and understanding.


Haha har haft den här i skallen i snart en vecka.

smärta

Var ute igår igen, kul kväll. Jag och habibi åt middag och drog vidare till förfest. Kvällen avslutades på Laroy. Eller mer exakt avslutades den på seven11. men de var en trevlig kväll.

Problemet är att jag stukade foten, så när jag vaknade i morse såg det ut som min lilla fossing käkat up en apelsin. Ont som satan gör det. Så jag har bara varit hemma och försökt att gå så lite som möjligt.

Jag skulle ju jobbat egentligen, ett 12 timmars pass så de känns bittert att sjukanmäla sig. Behöver ju pengarna.

Jaja tror de blir sussa snart tristess är otroligt tröttsamt. Försökte dessutom använda min ny funna tekniska begåvning till att ladda ner simpson avsnitt men de gick inte. Vet inte om de var mitt fel eller inte men jag gav upp tillsist.

Så då blev jag lite mer trött.

Ne, nu haltar jag till frysen och letar efter glass.


Buzzin

Härlig dag, visst?

Dagen började med
ett tel samtal från en vän som meddelade att hon var på väg mot mig nu och hon skulle ta med sig godis. ( Hon jobbar på karamellkungen). En stund senare ringer de på dörren och jag får ett kilo smågodis, en bra start på dagen tycker jag.

Vi satt och snacka en stund. Och nu har hon dragit vidare. Jag ska jobba om några timmar så jag ska börja fixa lite typ diska och sånt. Men tänkte bara berätta om hur fin vän jag har. Vi har känt varann sen dagis och även bott grannar större delen av livet. Man kan ju tänka sig att man skulle tappa kontakten lite efter några år när man flyttar och sånt, men inte. Tror vi kommer få dras med varandra en hel framtid till :)

Jaja nu vet ni jag kommer alltså varva min lunch med godis haha

Sen ska jag ut efter jobbet  borde kanske söta upp mig lite extra? eh blir bra hur de än blir. Bra dag idag.

Smile, peace, love and understanding


Shwayze Ft cisco- Buzzin

thinking of you

Jag gillar henne, hon är bra. Gillar henne kanske inte så mycket att jag skulle kyssa henne men hon gör tydligen andra låtar också. :)

Katy Perry- Thinking of you.



You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes


PS.

Vad i helvete betyder SEEDA?

DS.

Tekniskt wonderchild

Folk som känner mig förstår ironin i rubriken.

Jag är ett totalt ufo när det kommer till vissa teckniska saker. Inte alla jag är en mer praktiskt lagd person så att laga grejjer och sätta ihop saker osv ser jag inte som ett problem men när det kommer till typ datorer, kameror mp3spelare osv är jag så läskigt bakom flötet.
Vi snackar i klass med kan inte använda photoshop/ vet inte hur man laddar ner musik / tycker mjukvara låter som nått från porrbranchen typ.

Iallafall, Min syster fyllde år idag och jag var hemma hos familjen. Av en slump råkade jag hitta ett gammalt dataspel (från typ 99), Det enda dataspel jag någonsin gillat förutom typ the sims och tetris. 

Jag tog hem skivan och försökte installera det men de fungerade ju inte, så då kom jag på den riktigt briljanta idén att ladda ner det från internet och jag hittade det. men först behövde jag tydligen ett nerladdnings program så nu har jag laddat ner ett sånt och dessutom laddar det nu ner spelet. Jag känner mig så smart just nu. Haha

Jag har ju aldrig behövt göra sånt förut jag bara låter min bror göra det istället så brukar det finnas där när jag får tillbaka datorn eller så. Nerladdnings programet jag laddade ner plingar till ibland och förklarar saker för mig typ något med KB och MB det känns bra jag fattar inte vad det betyder riktigt men det känns bra.

Så igentligen är jag lite av en teknisk person helt enkelt.

Smile peace love and understanding