Hjälp!

Jag hade sönder min dator! Igen!

Eller jag hade sönder laddaren. Och det var extra laddaren den gamla hade jag ju också sönder. Fan datorn funkar inte utan inkopplad laddare den kommer dö om typ 5 minuter.

Fan Fan FAN ! Nu måste jag köpa en ny dator iallafall, har skjutit upp det hur länge som helst men nu funkar inte skärmen, jag saknar tangenter och jag har haft sönder laddaren som är nödvändig då batteriet är helt kaos. Jag är förövrigt skälet till alla dessa deffekter.

Faaaaan!

feta lönen kommer få ett nytt användnings område. Faaaaaan ! Måste ringas min far och kolla om han har nån till extra laddare liggandes på jobbet men mycket tveksamt då jag redan har den tillhörande. Kan inte köpa bara laddare heller då datorn är så gammal att dom säljs nog inte.

Det är föresten pappas jobb som äger datorn, jag kommer inte bli populär när jag berättar dessa nyheter ...... Faan.

Jag vet att jag är klumpig jag har alltid varit det. Har även haft sönder min mobil och måste ta den till elgiganten. Har bara haft den sen i oktober.

Ne nu räcker det med själv ömkan ska ringa pappa och berätta om nyheten.

Smile



image86

Friday, Im in love.

Jag vaknade kl 11 idag, veckobästa om jag får säga det själv.

Har haft en sån där slö vecka känns det som, idag ska jag träffa Habibi också och gå till restaurangen och hänga. Saknar alla härliga människor där, särskillt när jag har tråkigt.

Hade faktiskt tänkt göra massor idag, först måste jag kolla tvättstugan om det blivit någon ledig tid, liten chans men man kan ju hoppas. Sen ska jag jogga tror jag, det känns så soligt ute, fast det blåser. Vet inte men jag känner mig så hypad att jag vill göra massor idag.

Ska iaf sätta i kän ingen sorg för mig göteborg och lyssna på lite klassisk Håkan nu. Studsa runt lycklig och kanske damsuga en runda. Jag känner mig som värsta desperate housewife här hemma. Måste skaffa mer pass att jobba jag har aldrig varit bra på att vara sysslolös. Jag är på ett så hypat humör att jag kommer skrämma folk idag men det är alltid roligt.

Smile


image85

"Jag skulle inte vilja vara medlem i en klubb som kan tänka sig mig som medlem.-Groucho Marx "



come what may.

Jag är så otroligt uttråkad. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra.

Jag har diskat, sitter just nu med färg i fransar och bryn och väntar på att det ska bli dags att tvätta ur det. Kanske skulle jag fixa naglarna? Jag hatar att ha tråkigt jag blir så hemskt rastlös.

Ett av mina infall blev till att jag ändrade designen på hela bloggen, jag har även surfat runt och kollat sista minuten resor, är så otroligt sugen på att komma bort. Jag behöver disstans just nu känner jag. Var ifs bara 2 månader sen jag var i dubai men endå.

Nästa vecka börjar ta form jobbar ju fortfarande bara extra timmar så jag har bara två arbets dagar nästa vecka. Tänkte utnyttja den tiden till att hänga med de som har sportlov, och shoppa massor! Feta lönen kommer ju!

Jaja förresten borde jag kanske fixa tid i tvättstugan? Det låter som en bra aktivitet den kör vi på.

Smile

Update: Haha tog på mig skorna och såg i hallspegeln att jag hade fortfarande frans färgen i så ska nog vänta liten stund till med tvättstugan haha..


image84

Still alright to smile.

Var en orolig natt, kunde inte sova ordentligt.

Har varit mycket nu på senaste tiden, allt ledde väl fram till mitt lilla meltdown igår. Men det var skönt att få det jag behövde säga sagt. Den här bloggen är ju inte speciellt många besökare på nu mera heller så det var skönt. No regrets.
Mår ganska bra just nu, har lyssnat på Gn'R hela morgonen och det har gjort mig ganska glad faktiskt.
ska nog gå till centrum nu och spana på grejjer, håller ju på att göra om här hemma (igen). Har inte bott här 2 år än och gjort om här 4 ggr. De är najs.

Men i april är det 2 års jubileum och då blir det inflyttningsfesten jag aldrig hade haha :)

ne nu ska ja ta på mig lite kläder och tassa iväg tror jag, kanske skulle åka hem till pappi och klappa katten, jag är enda som tycker om tigern ändå...och jag verkar vara den enda hon tycker om också för den delen...

Smile

image83

Arabiskt ordspråk -Den som strör ut nålar skall akta sig för att gå barfota.



panik.

Jag måste skriva av mig, jag är i panik. hjärtat slår för snabbt för att jag ska kunna bedömma hur snabbt.

Ett samtal med Habibi, gjorde mig inte lugnare heller, skumt hon brukar kunna lugna ner mig. Jag vet inte hur jag ska kunna se den här personen i ögonen längre, jag visste inte hur jag skulle göra tidigare men nu vet jag verkligen inte. Jag är rädd på rikitgt, jag är liv rädd att den här gången kommer en person faktiskt att kunna krossa mig och mitt hjärta.
Tidigare när jag ältat det här jag bara hört du är stark det är ingen fara allt ordnar sig. Jag är inte stark, inte inför den här människan han fick mig att lita på honom och nu vet jag inte ens om jag kan se honom i ögonen. Jag vill veta om jag gjorde fel, gjorde jag honom illa? Det var inte meningen.

Jag önskar bara att det skulle funka bara för engångskull, jag vill det så gärna.
Jag vill vara med honom, jag har aldrig varait så här rädd förut. Betyder det att jag är kär i honom?
Svaren på dom här frågorna är så långt bort. Jag behöver dom nu innan allt brister på riktigt, innan jag förlorar, innan jag är ensam.

Så nu ber jag ut i de elektroniska obefintliga eller vad man nu ska kalla www för något. Låt mig bli din, för jag kan och vill inget heldre. Låt mig bli din för att dom senaste åren lett fram till en punkt i ödet när jag står och väljer och vågar inte ta steget nära dig för jag är rädd att, det enda som händer är att jag får ett kyligt svar och ett kyligt mottagande som kommer frysa mig tills jag är helt bedövad, tills jag inte klarar av att känna mer.

Mitt hjärta är ditt att förstöra. Vet du om det? Vill du veta om det ? Vågar du om jag låter dig veta?