det går bra nu..

Ibland är det skönt att klaga av sig. Det känns som allt är på botten och det inte kan gå sämmre, och då går det oftast bara uppåt efter det.

Idag hade jag 2 arbetsintervjuver inbokade till nästa vecka innan kl 12. Det vill säga det ljusnar. Det ringer i telefonen och folk är intresserade det går bra nu.

Idag är det fredag, jag drömde något som gjorde mig glad och jag har städat. Nu ska jag hem till pappa och måla klart i lillasysters rum. Ikväll lutar det åt party och jössesfylla.

Smile


image98

Just... Love me would you?

Jag tänker skriva ett tycka synd om mig själv inlägg nu så ni vet.

Idag är jag helt enkelt bara trött och trasig. Jag kan inte låta bli att undra varför jag aldrig lyckas med något. Ända sen jag var liten har jag alltid haft en känsla att jag är otursförföljd. I'm jinxed helt enkelt.

När folk inte fattar vad jag menar brukar jag förklara så här, "Ni vet utrycket en på miljonen?, Jag är nästan alltid en".  Nu tänker ni som läser som inte känner mig. ehh right.

Men så här 3 kompisar till mig som sett good luck chuck berättade för mig att dom tyckte jag påminde om jessica albas rollfigur. När jag frågar varför blir svaret. Men det händer henne saker som inte händer vanligt folk liksom, typ som du. 2 av dom här kompisarna var helt oberoende av varandra så detta har dom kommitfram till på helt egen hand.

Och kanske är det så, jag lyckas inte riktigt med nått, jag tog studenten men inte med kompletta betyg, jag lyckas aldrig med förhållanden (vilket är en changer för sig själv), jag har knappt ett jobb, inga pengar, och en hel kedia av saker som hänger ihop med dessa saker.

Kan jag göra nått för att fixa allt detta, ju det kan jag, kan läsa upp all matte på komvux, och fortsätta söka jobb för så småning om hör väll någon av sig eller hur? Men hur ordnar man att jag är ett mental fall när det kommer till relationer?
Jag är helt fobisk mot att förlora den kontrollen jag har i mitt liv. Något som leder mig till frågan väljer jag då medvetet att bli kär i folk som jag vet egentligen inte är intresserade av mig alls? Just nu känns det så.. och det gör mig ledsen, för det får mig att må dåligt och det vill jag ju inte.

Jag är typen av person som behöver typen av person som säger saker som dom är ärligt och raktut. För annars fattar jag inte, eller fattar men vågar inte tro på min logik. Jag har för många dåliga erfarenheter för att våga lita på min magkänsla till 100%. Samtidigt så litar jag inte på speciellt många.

Nu tänker ni vafan orka klaga i ett så långt inlägg vad fick henne att tänka såhär? Jo jag stod och frös på odenplan i 40 minuter medan jag väntade på bussen som inte kom, efter kl 23 på kvällen, tillsist kom nästa buss.

Idag sålde jag förresten biobiljetter till Persbrandt. Han kändes inte som någon charmig person.

Ska se på simpsons nu.

Smile..... Or not, vilket som

image97

"En vän är en person som kommer när andra försvinner."-Walter Winchell

Zen

Jag har spenderat stor del av dagen att måla
om i min lilla systers rum. Det blir fint, ska bli kul när hon kommer hem från fjällen och ser hur det ser ut.

Jaja hur som helst så är måla något av det mest terpeftiska jag vet, man blir så lugn och man tanker på massa saker medan man står där och rollar väggen. Misstänker att det har en liknande effekt som dom där små zen sandlådorna med krattor. Sen står man där och tänker och inser saker.

Jag insåg tillexempel att det finns folk jag verkligen saknar. Vissa personer jag önskar jag skulle slippa sakna. Insåg också att jag måste ta tag i lite grejer som jag bara skjuter upp.

Jag älskar helt enkelt att måla, visade sig att våran katt också gillar när jag målar hon smög in och la sig på sängen i rummet och följde sen varenda liten rörelse. 

Vad jag försöker förmedla med detta inlägget är att det är väldigt Zen att måla. Och det kom jag på alldeles själv :) 

Smile


ice

Jag lever, om någon undrar.. Åkte ut till landet i lördags tänkte det var lika bra.

Ja vad händer jo det börjar snöa, och blir massa minusgrader och is i hela viken vilket inte är så bra när man bor på en ö. Blev lite jobbigt att ta sig från ön igår eftermiddag. Annars var det ju väldigt trevligt faktiskt.

Mina skisser på hur vi ska renovera huset var uppskattade och det är efter dom som vi nu har bestämmt oss för att bygga om i sommar eller höst. Kände mig ganska nöjd, något som bara visar mig att det är arkitektur jag vi hålla på med. Hade ju en plan på att bli tattuerare men det är nästan omöjligt att få lärlings plats så nu lutar det åt plan B.

Ikväll ska jag iallafall jobba, hoppas det blir en lugn kväll.

Smile


do to...

Efter som jag redan har en gissning på hur jag kommer må i morgon tänkte jag uppdatera redan nu i förebyggande syfte, då jag eventuellt inte kommer orka med sådanna escapader i morgon.

I'm off now... big löve!

Smile


Föresten älskar vi ju den här sången ellr hur?

no, no it's beer not bear.

Vem lurade i mig att malibu med sprite skulle vara gott? ryser i hela kroppen.... Malibu cola är det som funkar andra idéer skall från och med nu avfärdas.

Börjara känna mig lite partey nu asså frågan e blir det 90's ikväll? Eller kommer jag tvingas hänga på viper room? om det blir viper room tänker jag bara vara glad för jag är vaccinerad mot hepatit jisses vad skabbigt det stället är. Enda 3stället jag skulle önska skulle läggas ner.

Jag vet inte exakt vad det är men jag tycker verkligen inte om  viper och jag ser inget positivt alls med det stället.. så är det bara...

ne nu ska jag göra mig en till Malibu med sprite *ryser igen* och käka en macka, blev lite hungrig känner jag....

Smile

image96


ehh you know like in the ....

Jag klarar inte av mer skogs.-tv. Det går inte, på måndag ringer jag comhem och beställer massa kanaler.

Livet utan mtv
är hemskt. obeskrivligt hemskt, jag lever med mtv jag har alltid mtv igång när jag gör saker, byter ibland kanal för att se på något speciellt sen tillbaka till mtv. efter x antal veckor utan mtv klarar jag inte mer helt enkelt. Detr handlar om att ofrivilligt bryta en vana.

Efter som jag inte har någon tv försöker jag ladda ner lite simpsons avsnitt och lite family guy avsnitt men det går inte så snabbt. Mycket beroende på min stackars dator, jag e faktiskt lite stolt över den som den kämpar för att uppfylla mina önskemål. De är som en såndär söt pensionär som fortsätter jobba efter pensionen och jobbar 1000 gånger hårdare än dom nya ungdomarna på kontoret som spenderar 40% av arbetsdagen på facebook.

så jag e stolt över att min dator fortsätter kämpa trotts allt jag utsatt den för. Men nu skulle jag inte banga på lite avsnitt, 56,8% klara ZzzzzZZZzZZZZzzzz... kommer somna inna dom är färdiga.

förresten är det påskhelg och jag är alldeles ensam.... hela min familj på alla håll och kanter har lämnat mig, mor och bror är i finland. Far med sambo är på landet tog med sig trädgårds tigern gjorde dom också så alla e borta.

Ojoj nu är det hela 58% 

Smile
 

when darkness turns to light

Jag har sökt så mycket jobb nu, blev alldeles trött av det. ne nu ska jag rycka upp mig och ta mig till centrum.



Kinesiskt ordspråk -Kärlekens dörr är svår att öppna och svår att stänga

divided nothing left to subtract.

Lite uppdateringar då? Jobbade i helgen, personal möte idag och sen åkte jag till hem till pappa och slipa och oljade bänkskivor...  Why you ask... Jo för någon måste göra det och att det skulle vara någon anna i min familj är ytterst osanolikt.

Blev riktigt bra iallafall känns fräsht och ljust och det gillas. finns så mycket jag vill göra om hela tiden. Jag har en såndär konstig impuls så varje gång jag kommer in i ett rum (gärna något jag inte varit i tidigare) så börjar jag måla om och möblera om det i huvudet. Det är helt sjuk jag har alltid gjort det..

Undrar lite  om det betyder att inredningsarkitekt är min grej?

Vet inte nu e det iallafall lite uppdaterat....

Smile

image95

No promises, no demands.

Lång dag, Dom flesta dagar när jag inte jobbar har en tendens att bli det.

Jag får så sjukt tråkigt,
och dagarna känns så lååånga, så jag åkte hem till pappa och lagade middag bara för att ha något att göra liksom. Dom var iallafall glada för det. Dessutom är jag kunglig på att laga käk så det blev gott också.

Poängen är dock att jag måste hitta ett tids fördriv varje dag så länge jag har ett så här stört schema. Längtar efter värme så man kan hänga ute mer, just nu är lägenheten så klaustrofobisk. Frågan är var jag ska hitta nått jobb jag skulle trivas med...

ska ju jobba på söndag så hela morgondagen är en stor röra. Hoppas de hittas på nått kul iaf.

Smile 


on the spot.

Precis så här vill jag att det ska kännas, hör du det? Din jävla mupp! har tänkt på låten hela dagen nu.



Du lär väll inte läsa det här förresten..

things like that never mattered much to her

Jag var så sjukt duktig igår, Tvättstuga, stor städning, disk, passade på att gå och handla käk ,göra en matlåda till idag, och plockade med mig ett par gråa byxor också :D

Så nu är det rent, underbara rena lakan som är så där ny mjuka och luktar sköljmedel och av något skäl känns kuddarna alltid extra fluffiga och lyxiga med nya fresha lakan.

Blev lite deprimerad igår då jag insåg att jag inte har behörighet att söka den universitets linje jag vill gå.  jävla matte B- och C ! Sen såg jag att min plan b ansöknings period gick ut i måndags och det var ju bitch.

Så då köpte jag byxor.

Jag hatar att jobba som jag gör nu jag jobbar udda tider som gör att jag vänder på hela dagarna, dålig lön och aldrig tillräckligt med pass för en "normal" månadslön. Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet iallafall. Hoppas jag kommer därifrån i någolunda tid i kväll.

Smile

image94

look she's smileing

Jag vet inte varför, Men jag vaknade imorse (okej halv ett) ,och kände mig lycklig. Helt utan anledning var jag bara lycklig. Jag gillar den känslan.

Idag ska jag stor-städa hemma. Haha förvånande hur mycket som får plats på 24kvm. Jag har gett upp hoppet om snö så jag ska nog ta och rensa ur garderoben och ta ner lite grejer till förrådet.
Mitt totala i-landsproblem är att mina kläder inte får plats i garderoben längre. De är as jobbigt, vad ska jag göra jag kan ju inte köpa en ny garderob de får ju inte plats. Har inte pengar till det heller. Först på listan står ny laptop iallafall så detta får vänta.

Jobbade igår och inser sakta att min nya tatuering ger mig uppmärksamhet. 7 av tio kunder frågar om den och ger komplimanger. Den slutgilltiga domen av allämnheten verkar vara att jag har god smak, och vem är jag att protestera mot det  ;)

haha jaja nu ska jag städa, jag ska jag lovar !

Smile


image93
"Jag har sett människor som är trögare än jag - och sävligare... och till och med stillsammare, lojare och latare än jag. Men de var döda."- Mark Twain

ere tisdag?

jag vaknade imorse av ett sms från en av mina söta kollegor som frågade om jag kunde ta hennes pass och jag menar varför inte? Lite extra cash nästa månad e inga problem för mig :)

Så nu e jag hemma och ska snart göra mig klar för att dra till jobbet. Vädret kändes inte så mysigt idag så jag funtar på att åka dit i mys kläder bara för att jämna ut det... Jag ska ju ändå ha uniform på jobbet så de vore najs.

Jag saknar fint väder känner jag. Lite mer sol skulle vara skönt.

Nu ska jag duscha och sen freshen up. Slutar efter 22 ikväll så vi får se när jag kommer hem i kväll. Hoppas verkligen att jag ska komma hem innan 00 iallafall.

Smile


Ps. I love you

Ps. I love you var en bra film faktiskt. Men satan vad jag grät, lite pinsamt nästan. Jag är ändå inte en gråtare, de finns några filmer som får mig att gråta floder annars så brukar jag inte bli så rörd av film.

Jag tyckte den var bra iaf. Se den och bedöm själva, Jag gillar såna filmer som inte är överdrivet lyckliga helatiden.
Vilken film ska man se här näst då? Funderar på att se Jumper någongång i veckan också.. Bara för att liksom :)

Smile


Alla fattar utom du

Tänkte ta och delamed mig av låten som ekat i mitt huvud hela dagen...

Håkan Hellström- Det är så jag säger det.
Klippet är från spelningen på grönan i höstas (jag var där) inte jag som har filmat men ett bra klipp. Han kör ju det är så jag säger det och rinner in i kärlekens tunga och det är bara så bra helt enkelt.



Monday, oh bloody hell..

JA! Eller nej föresten, fick inte jobbet men deppar inte för det. I slutet Stod de tydligen mellan mig och någon som var utbildad kontorsassistent, Haha skön grej att jag klarade mig så långt mot någon som var utbildad.

Så efter beskedet åkte jag till Fröken Forsberg ute på vishan, Nej förlåt viksjö var det ju höhöhö ;)
Där var det lungt hemma krök med folk. De var kul ramlade hem runt kl halv 5 på morgonen och sov lite.

Sen var det ju jobba som gällde och jävlar vad hemskt det var. Inte för jag var bakis (det var jag inte) inte för jag var trött, inte pga kollegorna (det var några av dom jag gillar bäst igår woho) utan för vi var så underbemannade när bio rushen drog igång efter kl 18. Jag tog alltså min första rast och enda rast under hela arbetsdagen (10 timmar) kl halv 20 på kvällen. Då trode jag jag skulle svimma när som helst om jag inte skulle få mat snart.

Sen jobbade vi över för att hinna göra allt vi inte hunnit med  efter som vi stod i kassan helatiden så jag kom hem runt halv 1 i natt.

Nu försöker jag ragga med någon på bio för jag får gå gratis och har ett par besök att använda innan den 25mars.

Aja önska mig lycka till

Smile

image92


Krig?!

Ne nu går comhem mig på nerverna tv kanalerna e fortfarande off, jag blir knäpp!

Först funkade inte internet och då hade dom glömt att meddela mig om att dom tillfälligt stängt ner det för att fixa nått, schyyyyst! Nu funkar bara 1an 2an och 4an och dom säger att jag måste ta upp detta med den i vår förening som är ansvarig för tv, Idioter det är ju ingen annan i föreningen som verkar han nått problem då jag är den enda som ringt till dom med detta problemet!

Så nu har jag försökt lista ut vem som är ansvarig för tv i vår förening, lyckas jag ? Nej för den senaste uppdateringen jag fick om sånt var när jag flytta in och den som var ansvarig då har flyttat. De är najs!

Är de så mycket begärt att dom skickar en tekniker som kollar saken då dom för 2 veckor sen knappt bytte ut mitt 3hål i väggen uttag? och jag verkar vara den enda som har ett problem med tv i hela huset? Ser ni också ett mönster?

Ne usch!

Ajuste inte hört något än om jobbet och inga nyheter är ju iallafall inte dåliga nyheter

Smile

Sweet... It's Saturday

Ja, bloggen låg nere igår när jag försökte skriva igen så då blir det mer idag.

Jag var alltså på arbetsintervjuv
och gick vidare till en till intervjuv idag som var lite mer grundlig, och nu hoppas jag dom ringer och säger att jag fått jobbet.. Hihi kort sagt tyckte jag det gick bra..

Somnade sen när jag kom hem igen, borde snart börja se hur kvällen ser ut...  Ut till viksjö eller bara ut is the question..

Jaja inte så mycket mer att berätta just nu

Smile

image91

sneaky bastard

Ja så nu väntar jag på att kl ska bli tillräckligt mycket så jag ska kunna åka iväg hemmifrån, fick nämligen en arbets intervjuv lite snabbt sådär...

Lite kul faktiskt förklarar senare vad exakt jag lyckats med men man känner sig lite ondskefull måste jag säga.... Mohahahaah!

Min tv är fortfarande pajas förövrigt och comhem är allmänt löjliga, lite tragiskt faktiskt. Inte för jag satt i kundservice förut utan i telefonförsäljning men får man en fråga man inte vet svaret på så svarar men inte öhhhhhhhhhhhhh, nej men jag vet inte. För helt ärligt jag som är kund vet inte heller men det är kundservice som ska ta reda på liksom. Aja Pajasar är dom iaf.

Jaja nu ska jag borstatänderna eller nått.

Smile

image90


dude where's my..........

Det är torsdag tragiken av att jag gjort näst intill inget den här veckan är otrolig.

Men jag vägrar Söka och ta vilket jobb som helst, jag ska bara ta nått jobb jag verkligen vill ha den här gången annars går det 3 månader och jag har sagt upp mig igen liksom. 

Läste ut Jenna Jamesons bok och den var lika bra som vanligt. Nu är frågan läsa, Aerosmith boken? Eller call girl på manhattan boken?

För alla som inte vet det så läser jag otroligt sakta det är hemskt irriterande för andra oftast. Därför föredrar jag att läsa böcker flera gånger för det blir lite lättare varje gång, om ni fattar vad jag menar plus att jag läser saker jag kanske missat om jag stressat med boken tidigare.

Jag tänker ofta på citat ur böcker, och det här är ett som jag ofta tänker på :

"ett lyckligt slut är resultatet av en tragisk början"- Jenna Jameson, brukar liksom poppa upp i huvet när allt verkar hopplöst. Man blir lite mer hoppfull då.

Ett annat citat som jag absolut älskar är från mötley Crues bok the dirt, Vince Neil's Dotter Skylar har precis dött och han inbillar sig att hon fortfarande är hemma hos honom. 

"Sometimes the thing that makes you seem crazy, might also be the only thing that's keeping you sane"- Vince Neil
Fast nu var jag inte 100% säker på att det var just dom orden hmm illa måste kollas upp... Slut babblat nu.

Smile


image89

blond vs. brunett

Jag har alltid varit blond, jag bara är det helt enkelt det är omöjligt att färga mitt hår dessutom så lär aldrig kunna prova på nått annat heller innan dom har hittat någon sorts hårfärg som fäster på mitt hår.

Hittills har varken frisörer eller hemma färger lyckats, oftast har det bara blivit lila, engång var det orange grönt med lite lila i topparna det var najs, flaskan utlovade kastanjebrunt. som tur var så passade det in med bilden de flesta hade av mig den perioden i högstadiet så de flesta trodde jag gjort det med mening och tyckte det var coolt.

Vad är då min poäng? Jo jag brukar säga att skulle jag välja en brunett som jag skulle vilja blivit skulle jag viljat vara Liv Tyler, Men inte längre. Jag har en ny favorit brunett! Japp så är det Tyler är petad till 2ra plats! Skulle jag födas som brunett så skulle jag viljat se ut som Marion Cotillard. Hon som vann en oscar för några veckor sen som bästa kvinnliga skådespelerska. Otroligt vacker människa. 

Nu snackar vi inte se ut som jag med deras hår färg utan födas till någon som är brunett. fattar ni? aja så e det iaf.

Nu ska jag stänga ner datorn och kanske sova lite eller iaf läsa.

Smile


image88
 
     Marion Cotillard








         

wåtts de madderfakking diil?

Satt och lyssnade på gammla timbuktu låtar, insåg snabbt att gott folk är och förblir min favorit. Alla vill till himmlen och de löser sig känns inte lika ärliga på något sätt.

Dessutom tycker jag han är jävligt söt i videon haha, tyvärr efter att ha sett han live och faktiskt insett att han inte är mycket längre än jag så blir han inte mer än söt. 

Aja slut på den töntiga anlysen iaf, jag har insett att arbets förmedlingen gjort om på deras hem sida så jag är helt lost, hamnar helatiden på hel sjuka jobb som jag inte ens fattar hur dom poppat fram.... sjuuuukt irriterande.

oj nu ringer habibi jag återkommer, lyssna på det här så länge.



Jag tror jag brinner

"Att om det inte känns som eld, om det inte bränner upp en, så är det inte värt det."- Håkan Hellström

Jag e trött har inte sovit speciellt gott i natt. Usch behöver få tag på människor för att kunna planera saker och ta reda på saker men de verkar ju vara en omöjlighet också. Idag fyller iaf Sanna år och det tycker jag ska firas.

jag började läsa om Jenna jamesons bok igår också e tredje gången nu grymt bra bok.

Aja vet inte vad jag ska säga är lite förvirrad och ganska rädd för att jag blivit tillbaka indragen i nått jag inte hade nått med att göra fån början.

Jag hoppas att jag får reda ut det här så jag slipper mer av detta nu. Jag behöver dock lite hjälp, behöver veta vad som är sanning eller inte.

Smile

image87

Curly Sue

Ännu en såndär helg har gått förbi, allt jag kan tänka är frågor. Undrar hur jag blev indragen i det här igen. Jag fattar inte varför folk som inte vet om nått inte kan hålla sig utanför. Vem ska jag tror på och vad ska jag tro?

Jag är så ledsen om jag gör dig illa med det jag säger, fast jag vet ju inte vad du vill jag gissar och blir rädd att göra fel. Vet du vilken effekt du har på mig? Hur du är den enda människa jag känner som gör mig nervös? men du är också den enda jag låter komma åt mig på det sättet.

vill föresten bara säga tack till habibi för hon lyssnar på mig, håller mig uppe när jag vill försvinna och inte låter mig gömma mig, även fast du inte var med så gjorde det otrolig skillnad att kunna ringa dej, så du vet om det. och det var oväderligt.

Här är låten som beskriver det mesta om hur min hjärna tänkt dom senaste timmarna.