7 dagar kvar

Helt otroligt, en ynklig vecka kvar!

Studenten, mina 12 senaste år håller på att avslutas. Jag misstänker att jag är i någn sorts förnekelse för jag verkar inte fattat det fören alldeles nyss. 

Jag tar studenten om 7 dagar, min student klänning kom i går (ni vet på posten), i Lördags var klassens skiva, idag lämnade vi in datorerna för sista gången och imorgon måste jag lämna in alla böcker.

Imorgon ska vi förövrigt måla lakan också. Jag vet inte men känns inte som jag kommer ha "sommarlov" om en vecka. Fick förövrigt reda på att delar av klassen läser min blogg och jag lovade att vara mer positiv.

Okej, det har jag nemas problem med för sanningen är att mitt riktiga liv börjar om en vecka. Livet man formas för och väntar på det börjar nu. Och jag kan inte vara lyckligare över det !

Ja ska gå å posta en jobb ansökan nu

Smile


image72


Lyxfällan

Fyfan vad sur jag blir på det programmet.

Fattar inte killen "tappar bort" 800.000 i sitt eget företag och som belöning för att han hittade dom igen så får han en resa till Toscana. Det klickar inte ska man belöna han för att han lyckades tappa bort 800.00 !?

Och det är samma sak varje gång nån klant familj blir belönade för dom inte kan hantera sina egna pengar!

Jävla skumt upplägg....

Jobb sökning

Hej, jag behöver jobb...

Nej jag e seriös jag söker här också, nån som kan tipsa om nått?

Jag skickade iallafall nyss iväg en ansökan till ett café får hoppas att dom hör av sig. Ska kolla mer i morgon igen.

Lite stressande det här med att inte ha jobb... heltid vore ju bäst...

image71

MegaCravings

Asså helt sjukt fick av nått skäl jätte cravings efter citron/sockerkaka.

Verkligen udda
. Bara sådär.... undrar om man skulle trottsa regnet och gå til ica..

Njeee tveksamt.

Ska updatea helgen sen, annars har inget kul hänt. Mina boobs vill blotta sig hela tiden, måste vara nått fel på det här linnet jag har på mig.... Haha

Nej nu ska skåpen plundras i jakten efter proviant.


image70

Grill

Vill ingen annan än jag grilla?

Det är ju västa grillvädret. Måste styra upp det här sammla ihop folk.

Lyysande sickan!


image69

Damn

Jag hade ju planerat att sitta och kolla på min bredbands film jag precis hyrt från cdon men, Neeeeeeej inte idag inte. 

Fattar inte det har aldrig krånglat förut men just idag ,när det inte går nått bra på tv och jag tänkte vara bekväm av mig och hyra hem filmen direkt i datorn, dåååå funkar det inte. 

Det var ju illa kostade gjorde det också.
 
Nej nu ska jag sura för mig själv och äta mina Djungelvråll Elaka dator eller cdon eller nått...

image68
Snopet....


Ovanlig ovana

På senaste tiden har jag blivit helt besatt av Juice, jag dricker seriöst 1 paket om dagen.

Och kräsen som jag är ska det bara vara sånt med frukt kött som är "färskpressat" och inte gjort på koncentrat.
Vet inte insåg det idag att jag har druckit 3 paket redan denhär veckan. Känns som en ny ovana fast det är väll inte onyttigt? 

Jag är grymt sugen på utgång men blir nog inte av. Och alla känns så tråkiga ingen vill hitta på nått. och igentligen har jag inge cash.

Eh nej nu rycker jag uppmej ska äta sjukt god middag nu.

image66


Bakis Tisdag.

Ja tyvärr är det så. Var på Louies skiva igår.

Måndag känns som en udda dag att ha skiva och tisdag känns som en väldigt udda dag att vara bakis. 
Hahah kom hem runt 5 i morse och krasha i säng, vaknade några timmar senare och kännde att den här dagen inte var någon skoldag, så jag somnade om och sov sött en stund till.

Jag hade iallafall kul igår kväll, träffade trevligt folk och dansade till låtar som ger en en nostalgi tripp bara sådär.

Donken vid fridhemsplan är min nya bästa vän och sen härlig morgon promenad till odenplan. Var ljust och solen var på väg upp så det börjar kännas lite somrigt nu.

Fick sällskap helavägen till odenplan vilket inte händer ofta så det var väldigt trevligt. :)

Sen träffa jag två av mina sötnosar på bussen, även dom hade varit på skiva, en annan skiva men iallafall väldigt trevligt.

Känns som jag borde rycka upp mig fattar inte varför inte sanna ringer med infon om våran skiva. Jag ska ju ringa damen som fixar allt lixom. Har faktist gått till affären idag men vet inte hur aktivt det var.

image64

St. Anger

ÅÅ jag blir sååå suur! Eller inte sur men stressad.

Allt verkar gå bra för alla just nu och jag sitter bara fast. Jag slutar gymnasiet om 26 dagar och sen har jag ingenting. Tänk om jag väljer att bli tatuerare vafan lärling tjänar nada cash!

Jag blir igentligen inte sur bara frustrerad, jag skulle vilja ha lite karma hitåt just nu så jag kan kirra jobb iallafall, vore ju synd att behöva flytta hem igen om några månader. Det är föresten snart exakt ett år sen jag flytta hemmifrån.

Tänk om jag inte får jobb då? vad ska jag göra? Mönstra?

Aja allt måste ordna sig.

Smile.... or something


image63


Alex Karev


image62
Justin Chambers

Fatta att han har 5 barn, han är iallafall 10000 ggr sexigare än
Patrick Dempsey.

Umbrella

Rihannas umbrella låt är ju grymt bra men videon förstör ju på något sätt låten, jag brukar gilla videor som inte kopplar med låten direkt men den här känns så hoppig och ihop klistrad.

Hon dansar med ett paraflax och det är på nått sätt kopplingen tillsammans med att stå i ett regna av gnistor(?). Ne videon kunde varit bättre faktist.

Men jag diggar låten stenhårt!


image61


Weekend update

Ja först kom fredag och första skivan för i år.

Sandras och Norra reals skiva på Viperroom och ja visst var det kul. utklädd till Schoolgirl och såg ut som ett sött lolitaluder så kan man ju säga att folk på tunnelbanan tittade.

Särskillt då min kära vän som jag åkte in med var ut klädd till sekreterare och hennes nätstrumpbyxor och svarta trenchcoat fick även henne att se suspekt ut.
 
Minns ni föresten mitt tidigare inlägg, om hur det saknas genlemän i stockholm.
Nu hittade jag en iallafall en mycket trevlig lirare som gick med mig till tunnelbanan då jag blev förföljd av en överkåt, ful,skallig 30+are som inte fatta att jag inte hade nått intresse av att följa med hem till honom och dricka några glas vin.

Fler sådana män tack! Gentlemän asså inte skabbiga gubbar!

Lördag var jobb och avslutning på gympan äntligen slipper jag gå upp svin tidigt på helgerna. Även utgång haha och av allaställen hamna vi på theodoras och hittar massa nya boys att leka med.
Det var trevligt, "efterfest" i aspudden och grejjer. haha så udda.

Råkade dessutom hitta en av mina gammla klasskompisar som jag inte träffat på ca 6 år och ja, det var ju en upplevelse. Vet inte vad jag ska säga men jag fick ett helt nytt perspektiv på saker och den här gången gillar jag det verkligen. Det är som det blev lättare att andas helt plötsligt eller nått.

Ja som tror på karma känner äntligen av lite god karma åt mitt håll och jag gillar det.

Söndag var absolut sista gången på gympan och säjja hejdå tillfavorit gruppen var lite tråkigt men vad ska man göra jag kan inte fortsätta på helgerna nästa termin, kan lixom inte offra alla dagar i veckan.

Vet inte vad mer jag ska säga ska sluta vara så lat med bloggningen jag looooovar ! ;)

Nu väntar glassen på mig !





Baby one more time

Nja inte riktigt, pallade inte direkt skolan i dag så jag stannade hemma och sov och shoppade.

Var tvungen att lägga ut massa cash på ett nytt busskort för mitt gammla som "inte" blev stulet (fast det blev det visst det) fortfarande inte hittat sin väg till mej. 1070 för ett säsongs kort okej då håller det hela sommaren men det var ju en utgift jag helst sluppit.

Shoppade en kjol till en skiva i kväll också, ska ju vara schoolgirl tänk Britney i baby one more time typ.
Det är för övrigt tema S- och man ska vara utklädd till nått på S. Det är alltså inget udda infall direkt.

Problemet idag är att mina klackar jag behöver är hos Sanna,
 och det är låååångt att åka till henne och hämta dom.  


image60

Roomservice

Kollade nyss på roomservice på 5an och satan i gatan va Dregen är het.

Helt oförståeligt
med tanke på att han ser ut som sleazemetal och det brukar inte vara min grej men faan va het han är. Måååste vara tatueringarna. Eller nått

image59

truth be told...

Ja så var den "lång helgen" över. Är det bara jag, eller är långhelgerna alldeles för korta?

Hann med en del ialla fall, jobbade som vanligt lördag/söndag och nästa gång är sista gången den här terminen så sen ska jag återinföra sov morgon på schemat. Hääärligt

Åkte ut till landet också, vet inte när jag kommer kunna göra det nästa gång lixom.
Kom hem shoppade lite och känner mig åter igen fattig. Har glömt koden till ica kortet (ja vuxen poäng tack så mycket!) så har betalat allt käk hitills med vanligt kort så fattigheten kom snabbare än vanligt denhär månaden. Men det ska fixas.

Hade en konstig valborg men mina valborgsmässoaftnar har en tendens att vara lite out of the ordinary så igentligen så följde det väll bara ett klassiskt mönster. Fast mitt busskort och mina hörlurar är spårlöst försvunna och säga vad ni vill men jag tror dom blev snodda, och jag har en pretty good gissning på vem som nalla dom.

Jaja trevligt sällskap och allmänt udda kväll. Hur tappar man ett badkar i huvet?

Tyvärr är lyckan sällan allt för långvarig, man ligger lågt i sex år, men min lilla del av Hässelby är precis lika dan i dag som den var då, och skvaller står alltid på menyn.
Precis som det alltid varit så är det inte direkt nån som kollar källan. Eller hur nykter källan var, som tur var så kanske det inte hann bli för stor spridning denna gången.

Jaja allmänt lyckad helg i det stora hela förutom en viss incident som gjorde mig välldigt pissed, men som iallafall rent ytligt verkar ha löst sig sen får vi checka hur allvarliga koncekvenserna blir men en prick i registret har väll ingen dött av? 

Det är förövrigt  bara 35 dagar och 16 timmar kvar till jag tar studenten. :D

Ne nu ska ja käka och ringa Louie, jag hade en dröm om vad jag skulle ha på mig på hennes student skiva ska dra detta med henne också  :)

image58